Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024 Файл

Володимир

Юрист-консульт

Возраст:
62 года
Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

УСЕНКО ВОЛОДИМИР ІВАНОВИЧ
( Військовий пенсіонер )

Адвокат
Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю
серії ЗП № 001821 виданим Радою адвокатів
Запорізької області 27 вересня 2018

Дата народження: 28.08.1961р.

Адреса: м. Запоріжжя, вул. Перша ливарна, буд. 6, кв. 58.
Засоби зв’язку: тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Сімейний стан: одружений

Освіта: Талліннське вище військово – політичне будівельне училище 1980 – 1984р.р. Спеціальність – військово – політична, кваліфікація – офіцер з вищою військово – політичною освітою, вчитель історії та суспільствознавства.

Міжнародний інститут державного та муніципального управління ( на базі вищої освіти 1993 – 1995 р. р.). Спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист.

Знання мов: українська, російська, англійська ( базовий ).

Стаж роботи ( служби ) та професійні навички:

• З 05 серпня 1980 по 18 листопада 2005 — проходження військової служби у Збройних Силах: ( СРСР – серпень 1980 – серпень 1993 ) та України ( вересень 1993 – листопад 2005 ).

• Начальник юридичної служби артилерійської дивізії ( в/ч А 1978, м. Запоріжжя) — з 21 лютого 1996 – 12 листопада 2003.

Обов’язки:
Надання юридичних консультацій в дотриманні законодавства з питань соціального і правового захисту військовослужбовцям, членам їх сімей та працівникам частини, ведення претензійно – позовної роботи, укладення та здійснення контролю за виконанням господарських договорів, супроводження господарських та цивільних справ під час їх судового розгляду, питання відшкодування матеріальної шкоди в процедурі кримінального провадження, проведення досудового слідства ( дізнання ), надання висновків щодо законності списання матеріальних цінностей з бухгалтерського обліку, представлення інтересів військової частини та ведення справ в установах, організаціях, інших органах державної влади, брав участь в судових засіданнях під час розгляду цивільної / господарської справи в якості позивача, відповідача, третьої особи.
Підготовка офіційних запитів / відповідей на запити всіх напрямків, виходячи з завдань поставлених командиром частини.
• Заступник начальника Запорізького зонального відділення Військової служби правопорядку – начальник групи дізнання та розшукової роботи (м. Запоріжжя) — з 13 листопада 2003 – 18 листопада 2005 — звільнений з військової служби в запас.

Обов’язки:
Відповідно до вимог Закону України «Про Військову службу правопорядку у Збройних Силах України».

Після звільнення в запас працював в таких державних установах:

• З 01.02.2006р. на підставі конкурсу прийнятий на державну службу до Запорізького обласного відділу з питань банкрутства на посаду головного спеціаліста – юрисконсульта.
16.12.2006р. звільнений за угодою сторін.

Обов’язки:
Проведення планових та позапланових перевірок ( за скаргами юридичних осіб, ФОП та фізичних осіб, подання прокурора, ухвали господарського суду, інших органів державної влади ) стосовно арбітражного керуючого ( розпорядник майна, керуючий санацією, ліквідатор ) відповідно до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» та інших нормативно – правових актів чинного законодавства.
Брав участь у судовому розгляді справ у Господарському суді Запорізької області на всіх стадіях провадження у справі про банкрутство відповідно до вимог вищезазначеного Закону, як працівник державного органу з питань банкрутства у якості позивача, відповідача, третьої особи.
Підготовка офіційних запитів / відповідей на запити всіх напрямків, виходячи з поставлених начальником відділу завдань.

• З 18.12.2006 по 15.03.2023 — працівник філії – Запорізького обласного управління АТ «Ощадбанк.
Відповідно до штатної посади та змін в організації виробництва і праці в АТ «Ощадбанк виконував обов’язки головного юрисконсульта, головного експерта, завідуючого сектору відділу по роботі з проблемними активами ( відділ реструктуризації заборгованості та стягнення ) філії – Запорізького обласного управління АТ «Ощадбанк.
З 16 березня 2023, у зв’язку із централізацією функцій підрозділів реструктуризації заборгованості та стягнення, змінами в організації виробництва і праці в АТ «Ощадбанк призначений на посаду головного юрисконсульта відділу стягнення Південно – східного регіону управління стягнення заборгованості регіональної мережі департаменту реструктуризації заборгованості та стягнення АТ «Ощадбанк.
05.03.2024р. звільнений за угодою сторін.

Обов’язки:

Стягнення проблемної заборгованості за кредитами юридичних та фізичних осіб.

Подання до боржників вимог, претензій про погашення заборгованості за кредитом.
Подання до суду позовних заяв про стягнення з боржника ( поручителів, майнових поручителів ) заборгованості за кредитом в солідарному порядку.
Подання до суду позовних заяв про стягнення з боржника майна, як предмета застави.
Подання до нотаріусу заяв про вчинення виконавчого напису стосовно боржника ( майнових поручителів ).
Брав участь у судових засіданнях Господарського суду Запорізької області з розгляду справ відповідно до вимог Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» та Кодексу України з процедур банкрутства.
Брав участь у судових засіданнях з розгляду справ про стягнення заборгованості за кредитом з юридичних, фізичних осіб та ФОП.
Списання безнадійної заборгованості за кредитними операціями юридичних та фізичних осіб, ФОП, а також дебіторської заборгованості відповідно до чинного законодавства та внутрішніх нормативних документів АТ «Ощадбанк».
Пред’явлення до органів державної виконавчої служби та приватних виконавців виконавчого документу до примусового виконання судових рішень з подальшим контролем за ходом виконавчого провадження відповідно до вимог Закону України «Про виконавче провадження».
Спілкування з правоохоронними органами, складання скарг на дії / бездіяльність слідчих, складання запитів до державних органів.

Особисті якості: комунікабельність, тактовність, організованість, стійкість до стресів, ввічливість, аналітичне мислення.
Люблю вчитися новому, швидко сприймаю і запам'ятовую нову інформацію, можу знайти індивідуальний підхід до людини.
Впевнений, що завжди є вихід з ситуації, що склалася та ніколи не кидаю справу, не довівши її до кінця. Завжди прагну навчитися чомусь новому і вважаю, що особистісний розвиток є основоположним буття людини. Працюю на результат.

Додаткова інформація:
Подобаються ігрові види спорту, особливо футбол, баскетбол, гандбол, волейбол. Являюся палким уболівальником всіх збірних України, не тільки ігрових видів, а і інших видів спорту.

Чим цікава вакансія: готовий працювати в офісі за основним місцем роботи.
Однак, у разі потреби, можливо працювати віддалено. У віддаленому режимі я зміг би працювати за сумісництвом та виконувати низку юридичних завдань, які не потребують присутності в офісі.

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: