Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 марта 2024 Файл

Лариса

Працівник для будь-якої роботи

Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Д О С В ІД Р О Б О Т И
Керівник напрямку ( хлібобулочні вироби, кулінарія)
Фоп « Г л а д и й »
( 2022р. - 2024 р.)

Завідувач виробництвом (хлібобулочні вироби, кулінарія)
Т ОВ « Ве р е с е нь пл юс »
( С е рп е н ь - Г р у д е н ь 2 0 21 р.)

Технолог кулінарного цеху
Супермар кет « Делікат»
( Сі ч ен ь - Ли п ен ь 2 02 1 р.)

Фоп
Ка ф е « Я і Ти »
( 2018 р. – 2020 р.)

РЯБОВОЛ Голова СТ (торгівля)
« Т о р г о в и й ря д - 1 »
( 2012 р. – 2016 р.)

ЛАРИСА Провідний фахівець з ресторанної справи
С п о ж и в с п і л к а м. Ч ер к аси
( 2 0 15 р. - 2 01 9 р.)

Технолог
ПРОФЕСІЙНІ ВМІННЯ В і дді л г ро ма дс ьк о г о х а рч у в а нн я Черк а с ьк о ї
облсп ожи всп і лки
( 2001 р. – 2015 р.)

Оптимізація продуктивності В М І Н Н Я ТА Н А В И Ч К И
Керівництво виробництвом
Робота з документообігом
Знання Exel, Word, програми 1С Організація і контроль бухгалтерського обліку, аналіз цін на вхідну
сировину , формування продажних цін.
Вміння працювати в команді
Виконання планів Т/О, % списання та уцінки
Комунікативність
Ведення і контроль біжучих нормативних і звітних документі,
Стресостійкість інвентаризацій
Організаторські здібності
Розробка технологічних та калькуляційних карт, введення в
Вирішення конфліктів асортимент
Створення та корегування асортименту
Наявність сертифікату про закінчення
Підбір та розміщення технологічного обладнання
курсів “Безпечність харчових
технологій” (НАССР) Контроль за якість продукції, сировини

Водійське посвідчення категорії “В” Організація, контроль та координація виробничих процесів,
впровадження нової продукції, сировини, технологій
(наявність власного авто)
Контроль за дотриманням санітарно – гігієнічних норм.

Організація та планування роботи працівників. Мотивація

О СВІТА

КОНТАКТИ Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж
М о л о д ш и й с пе ц іа л іс т 1 9 9 4 - 1 9 9 7 р р .
Спеціальність - технологія приготування їжі і організація
громадського харчування

Полтавський університет споживчої кооперації України
Мобільний телефон: С пе ц іа л іс т 1 9 9 7 - 2 0 02 рр.
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Спеціальність - облік і аудит, економіст

Електронна адреса: Полтавський університет економіки і торгівлі
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») М а гі с т р 2 01 1 - 20 12 рр.
Спеціальність - педагогіка вищої школи, викладач
університетів та вищих навчальних закладів.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам