Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10569371

Менеджер з туризму, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Туризм розрахунок

с 01.2024 по 03.2024 (2 месяца)
Тпг, Київ (Туризм)

Знания и навыки

Пунктуальність Бажання вчитися і розвиватися Ввічливість Відповідальність Здатність до навчання Комунікабельність

Дополнительная информация

Мене звуть Еммануїла, можна просто Емма. Мені повних 19 років. Я мало маю досвіду, зате я дуже амбіційна та комунікабельна. Люблю людей і дітей. На даний момент я проживаю в Києві в Дарниці. Зараз навчаюся в коледжі КітуНау за спеціальністю "Туризм", останній рік навчання. Працювала офіційно майже 3 місяці по спеціальності "Туристичні інформаційні системи" в туристичному агентстві "TPG (Travel Professional Group)". Звільнилася по причині не дотримання умов на початку працевлаштування а також не влаштовувала зарплата. Головна якість, яку хотіла б підкреслити в собі, це бажання розвиватися. Готова вчитися і ставати кращою та більш професійною. Володію вільно українською мовою, наразі я інтенсивно вивчаю англійську та трохи німецьку мову, але ще не можу вільно розмовляти. Для мене дуже важливо, щоб був ввічливий колектив та начальство, щоб компанія, де я буду працювати, прагнула більшого та інтенсивно розвивалася, також для мене в приріотеті змога на підвищення карʼєрного росту. Моя мета - зарплата не менше 20 тисяч. Зараз хотіла б розглянути більш варіанти роботи у галузі "Туризм", але також готова розглянути інші варіанти роботи.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: