Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 Файл

Олександра

Майстер, інженер-технолог, начальник цеху

Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Овчаренко Олександра Миколаївна

​ Інженер –технолог (начальник виробництва) харчових підприємств
​ Вік: 37
Місто проживания: місто Заводське Полтавської області, Україна
Телефон : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») (viber)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Україна (WhatsApp)
Ел. почта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
​ Досвід роботи:
Технолог
ЗАТ «Азнар» ім.Т.Ахмедова
З 01.02.2023 року по 30.12.2023 року. (10 місяців)
Повний запуск нового виробництва:
• підбір і замовлення обладнання і допоміжних матеріалів.
• розробка нових рецептур , написання і затвердження рецептур.
• розробка технологічних інструкцій, інструкцій на проведення сан.днів, розробка процесних карт, форм журналів для введення технологічного процесу , а також для обліку матеріалів і спиртовмісних рідин;
• введення обліку спиртовмісних рідин в програмі 1С.
• контроль запуску нового обладнання;
• навчання персоналу.
Начальник виробництва
ТОВ Парфумерно-косметична фабрика «Ароза»
З 12.09.22 року по 17.01.2023 рік (4 місяці)
​ - видача завдання на зміну працівникам цеху.
​ - отримання замовлень, складання плана виробництва на місяць, а також на зміну.
​ - замовлення сировини, контроль залишків сиривони.
​ - работа в системі 1С.
​ - розробка інструкцій з охорони праці, проведення навчання персонала.

Майстер виробництва:
ТОВ БК «Рошен»
з 01.07.2021 по 14.06.2022.(11 місяців)
​ - видача завдання на зміну працівникам цеху.
​ - введення технологічних журналів, процесних карт, журналів обліку інгредієнтів і напівфабрикатів.
​ - работа в системі 1С.
​ - проведення навчання і перевірку знань працівників з питань охорони праці і техніки безпеки, а також проведення навчання згідно технологіі виробництва і згідно рабочих і посадових інструкцій.


​ Начальник лікеро-горілчаного цеху
​ з 06.2017 по 01.07.2021. (4 роки )

​ ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)


​ - узгодження плана виробництва з плановим відділом, видача змінно-добового завдання згідно плана виробництва.
- работа с рецептурами, розрахунок необхідних інгредієнтів і напівфабрикатів згідно плана виробництва..
- складання графіка приготування напівфабрикатів.
- розрахунок необхідної кількості спирту на зміну згідно плана виробництва.
- складання графіків виходу працівників цеху, введения табеля обліку робочого часу.
- участь в закритих дегустаціях напоїв.
- складання і контроль графіків мойки і дезинфекції обладнання.
- - проведення навчання і перевірку знань працівників з питань охорони праці і техніки безпеки, а також проведення навчання згідно технологіі виробництва і згідно рабочих і посадових інструкцій
- введення обліку спиртовмісних речовин на участку, а також проведення щомісячної інвентаризації спирту і напівфабрикатів.
- внесення змін в технологічні інструкції, схеми.
​ Змінний технолог лікеро-горілчаного цеху
З 05.2009 по 06.2017 (8 років)
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
- контроль і дотримання правильності введення технологічного процесу, дотримання технологічних параметрів приготування напоїв.
- участь в закритих дегустаціях напоїв, спиртів, напівфабрикатів.
- контроль дотримання графіка миття обладнання, виконання промивок в санітарний день і промивок при зміні напоїв.
- приймання спирту.
- контроль и видача всих напівфабрикатів і інгредієнтів для приготування напою згідно рецептури (работа з рецептурами).
- контроль правильності заповнення технологічних журналів, процесних карт.
- перевірка санітарного стану технологічного обладнання.
- контроль терміну притадності сировини, інгредієнтів и напівфабрикатів.

​ Майстер лікеро-горілчаного цеху
​ з 11.2006 по 05.2009 (2 роки і 6 місяців)
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
​ - видача завдання на зміну працівникам цеху.
​ - розрахунок купажних карт, ведення списання інгредієнтів, напівфабрикатів згідно рецептур.
​ - заповнення технологічних журналів і журналів обліку інгредієнтів і напівфабрикатів.
​ - передача готової продукції в цех розливу згідно плана виробництва.

​ Сортувальник – фільтровщик
З 05.2005 по 11.2006 (1 рік 6 місяців)
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
- робота з технологічним обладнанням, коммунікаціями.
​ Освіта
​ Вища
З 09.2005 по 05.2008
Національний Університет Харчових технологій.
Спеціальність: інженер – технолог бродильного виробництва.
​ Середнє:
з 09.2001 по 03.2005
Лохвицкий технікум харчових технологій.
Спеціальність: Технік – технолог бродильного виробництва.
​ Професійні навички:
Навички работи з компьютером
Windows, Microsoft Office: Word, Excel.

​ Знання мов:
Украінська — експерт
Російська — експерт
Англійська – продвинутий (В1).
Додаткова інформація
Відповідальна, володію організаторськими лідерськими здібностями, коммунікабельна, не боюсь брати на себе відповідальність. До роботи відношусь з максимальною віддачею.
За час роботи на данних посадах набула великий досвід як роботи технологом, так і начальником цеху.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: