Олександра
Майстер, інженер-технолог, начальник цеху
- Возраст:
- 37 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10570956
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
Інженер –технолог (начальник виробництва) харчових підприємств
Вік: 37
Місто проживания: місто Заводське Полтавської області, Україна
Телефон : [
[
Ел. почта: [
Досвід роботи:
Технолог
ЗАТ «Азнар» ім.Т.Ахмедова
З 01.02.2023 року по 30.12.2023 року. (10 місяців)
Повний запуск нового виробництва:
• підбір і замовлення обладнання і допоміжних матеріалів.
• розробка нових рецептур , написання і затвердження рецептур.
• розробка технологічних інструкцій, інструкцій на проведення сан.днів, розробка процесних карт, форм журналів для введення технологічного процесу , а також для обліку матеріалів і спиртовмісних рідин;
• введення обліку спиртовмісних рідин в програмі 1С.
• контроль запуску нового обладнання;
• навчання персоналу.
Начальник виробництва
ТОВ Парфумерно-косметична фабрика «Ароза»
З 12.09.22 року по 17.01.2023 рік (4 місяці)
- видача завдання на зміну працівникам цеху.
- отримання замовлень, складання плана виробництва на місяць, а також на зміну.
- замовлення сировини, контроль залишків сиривони.
- работа в системі 1С.
- розробка інструкцій з охорони праці, проведення навчання персонала.
Майстер виробництва:
ТОВ БК «Рошен»
з 01.07.2021 по 14.06.2022.(11 місяців)
- видача завдання на зміну працівникам цеху.
- введення технологічних журналів, процесних карт, журналів обліку інгредієнтів і напівфабрикатів.
- работа в системі 1С.
- проведення навчання і перевірку знань працівників з питань охорони праці і техніки безпеки, а також проведення навчання згідно технологіі виробництва і згідно рабочих і посадових інструкцій.
Начальник лікеро-горілчаного цеху
з 06.2017 по 01.07.2021. (4 роки )
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
- узгодження плана виробництва з плановим відділом, видача змінно-добового завдання згідно плана виробництва.
- работа с рецептурами, розрахунок необхідних інгредієнтів і напівфабрикатів згідно плана виробництва..
- складання графіка приготування напівфабрикатів.
- розрахунок необхідної кількості спирту на зміну згідно плана виробництва.
- складання графіків виходу працівників цеху, введения табеля обліку робочого часу.
- участь в закритих дегустаціях напоїв.
- складання і контроль графіків мойки і дезинфекції обладнання.
- - проведення навчання і перевірку знань працівників з питань охорони праці і техніки безпеки, а також проведення навчання згідно технологіі виробництва і згідно рабочих і посадових інструкцій
- введення обліку спиртовмісних речовин на участку, а також проведення щомісячної інвентаризації спирту і напівфабрикатів.
- внесення змін в технологічні інструкції, схеми.
Змінний технолог лікеро-горілчаного цеху
З 05.2009 по 06.2017 (8 років)
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
- контроль і дотримання правильності введення технологічного процесу, дотримання технологічних параметрів приготування напоїв.
- участь в закритих дегустаціях напоїв, спиртів, напівфабрикатів.
- контроль дотримання графіка миття обладнання, виконання промивок в санітарний день і промивок при зміні напоїв.
- приймання спирту.
- контроль и видача всих напівфабрикатів і інгредієнтів для приготування напою згідно рецептури (работа з рецептурами).
- контроль правильності заповнення технологічних журналів, процесних карт.
- перевірка санітарного стану технологічного обладнання.
- контроль терміну притадності сировини, інгредієнтів и напівфабрикатів.
Майстер лікеро-горілчаного цеху
з 11.2006 по 05.2009 (2 роки і 6 місяців)
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
- видача завдання на зміну працівникам цеху.
- розрахунок купажних карт, ведення списання інгредієнтів, напівфабрикатів згідно рецептур.
- заповнення технологічних журналів і журналів обліку інгредієнтів і напівфабрикатів.
- передача готової продукції в цех розливу згідно плана виробництва.
Сортувальник – фільтровщик
З 05.2005 по 11.2006 (1 рік 6 місяців)
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
- робота з технологічним обладнанням, коммунікаціями.
Освіта
Вища
З 09.2005 по 05.2008
Національний Університет Харчових технологій.
Спеціальність: інженер – технолог бродильного виробництва.
Середнє:
з 09.2001 по 03.2005
Лохвицкий технікум харчових технологій.
Спеціальність: Технік – технолог бродильного виробництва.
Професійні навички:
Навички работи з компьютером
Windows, Microsoft Office: Word, Excel.
Знання мов:
Украінська — експерт
Російська — експерт
Англійська – продвинутий (В1).
Додаткова інформація
Відповідальна, володію організаторськими лідерськими здібностями, коммунікабельна, не боюсь брати на себе відповідальність. До роботи відношусь з максимальною віддачею.
За час роботи на данних посадах набула великий досвід як роботи технологом, так і начальником цеху.
Похожие кандидаты
Лікар ЗПСМ, керівник, начальник дільниці, інженер-технолог виробництва
Киев, Винница
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Киев, Днепр
,
еще 8 городов
Поліграфіст, начальник виробництва, цеху, майстер, технолог
Киев
Керівник відділу якості, директор з виробництва, технолог на виробництво
Киев, Запорожье
Начальник виробництва, майстер цеху, технолог (друкарня)
Киев
Инженер-технолог, начальник производства, цеха
30000 грн, Киев