Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 марта 2024 Файл

Андрій

Особистий асистент менеджера

Возраст:
23 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Хорольський андрій
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») · Viber/Telegram/Мобільний · 07:00-21:00 щодня

Досвід роботи
2016-2018
різноробочий
Перша серія працевлаштувань. Це були незначні посади, без потреби у кваліфікації. Обов’язки полягали у маркуванні та перевірці партій товару, розвантаженню та завантаженню. Ці працевлаштування були малотривалими та змінними (щонайбільше кілька тижнів на одному місці) через навчання в школі.
2018
Оператор кол-центру, Тов «вок Україна»
Перше «постійне» місце роботи. Я відповідав за прийом та обробку замовлень, їх занесення до програми бухгалтерського обліку (1С), комунікацію з кур’єрами, менеджерами закладів та клієнтами. Під час роботи відвідав тренінг з основ ораторського мистецтва.

2018-2021
різноробочий
Через збільшення фокусу на навчанні та негативний досвід на попередньому місці працевлаштування я займався лише незначним підробітком на складі компанії «ФЛП Юкрейн ТзОВ». Робота полягала у перевірці та маркуванні товару, була непостійною та короткотривалою (до 2-х тижнів щоразу) та повторювалась близько 1-го разу на квартал.
2021
менеджер з організації консультативних послуг, Тов «Бізнес унікум»
У цей період я працював у сфері продажів. Мої обов’язки полягали у спілкуванні з клієнтами, презентації та продажу фінансових інструментів компанії виключно англомовним клієнтам. Крім того, я мав супроводжувати та допомагати їм з подальшим користуванням онлайн-платформою. Робочий процес був у середовищі Microsoft CRM, тож я також заповнював вхідну клієнтську інформацію та створював коментарі до кожної розмови. Після 2-х місяців на посаді молодшого менеджера я отримав підвищення. Пройшов курс внутрішнього навчання з основ продажу та роботи фінансових ринків.
2021-2022
комірник, Тов «ФЛП Юкрейн тзов»
Оскільки я встиг себе зарекомендувати під час попереднього підробітку, я доволі легко отримав посаду. Загалом, мої обов’язки полягали у надходженні продукції від нашого постачальника у Нідерландах безпосередньо до клієнтів. Зокрема це: прийняття та розвантаження товару, перевірка, маркування, пакування та відвантаження до поштових відділень для подальшого надсилання.
Попри назву посади, мої обов’язки фактично були значно більш широкими: оформлення внутрішньої документації (1С Підприємство) та накладних у кабінеті поштових операторів (Нова Пошта та ін.), проведення інвентаризації на складі, підтримання необхідної кількості ходової продукції та її дозамовлення за потреби. Комунікація з іншими відділами компанії та облаштування побуту колег на складі, надання їм робочих вказівок, створення внутрішніх звітностей (1C, Microsoft Excel). Фактично я виконував обов’язки замісника керівника складу. Особливо за часів його відсутності.
Звертався до керівництва з пропозиціями оптимізації робочого процесу.
Освіта
червень 2018
середня загальна освіта, ліцей «еко» №198
Закінчив школу з середнім балом табеля 11.2
Маю близько 20 призових місць на конкурсах МАН та олімпіадах (переважно районного рівня).
вересень 2018 – травень 2020
неповна вища освіта, Національний університет «києво-могилянська академія»
Навчався на правничому факультеті (державне замовлення). Крім профільних дисциплін також відвідував пов’язані з фінансами (Міжнародне економічне право, Основи маркетингу) та психологією (Еволюція нервової системи, Основи психосоматики, Вікова психологія).
Навички
• Пунктуальність, дотримання правил. Швидко адаптуюсь до нового та вчусь. Вмію будувати узагальнення з мінімуму вхідних даних та покращувати системи, на основі цих узагальнень. Добре працюю в команді, але більш продуктивний наодинці. Добре комунікую з людьми, особливо, якщо вони мають принаймні базові знання у обговорюваній сфері. Грамотно веду кореспонденцію будь-якою з мов, якими володію на розмовному рівні (англійська, українська, російська), здатен займатись редагуванням.
• Впевнений користувач комп’ютера та інших девайсів (Windows, Android). Маю досвід роботи у Microsoft CRM та Office, 1С Підприємство.
Факультативна Діяльність
• Займався дрібним волонтерством у студентські роки: допомагав з організацією подій КМАDay, KMArket, публічних лекцій.
• Був членом студентської організації (Радіо КВІТ), де відповідав за SMM-відділ: створював розважальні пости та описував роботу нашої групи.
• Маю незначний науковий доробок у галузі астрономії (спостереження).
Темперамент
Я поступливий у міжособистісних стосунках. Коли у чомусь впевнений, твердо відстоюю свою думку. Сприймаю критику, але з глибоким обгрунтуванням. Дещо меланхолічний та сам по собі, але швидко знаходжу порозуміння з іншими, неконфліктний. Вимогливий до себе та людей навколо. Маю схильність до медіації.
сподівання та побажання
• Ставка 20000грн+. Можливість професійного зростання. Можливість дистанційної робота може бути хорошим бонусом, але не обов’язкова.
• Нормований робочий графік, своєчасна виплата з/п.
• Фінансове заохочення понаднормових.
• Сприйняття критики та рекомендацій керівництвом (якщо такі будуть)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам