Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 8 мая 2024

Олексій

Media buyer

Возраст:
18 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Среднее

Знания и навыки

Facebook Ads Manager Уміння аналізувати Аналіз CPM Аналіз CTR Keitaro Робота із запереченнями Аналіз CPC Аналіз CPA Аналіз CPL Масштабування

Дополнительная информация

Працюю з Facebook ADS вже біля двух років соло, але робив і невеликі перерви. Маю досвід як за бюджет так і за первобіл, тому з РК я працюю добре. Вчився на своєму досвіді, відео з YouTube та спілкувався з іншими людьми які мають не малий досвід. В цілому готовий вчитися чомусь новому в цій сфері та втілювати свої ідеї. Лив за бюджет я зазвичай Нутру Латам та трохи арабські гео. Результати були непогані, але не завжди, я хотів би спробувати себе в команді та попрацювати з нормальним об'ємом, в цілому я вмію працювати з фейсбуком, масштабувати, шукати зв'язки, працювати з кейтаро та аналізувати. З гемблінгом також є досвід, але в основному первобіл та зараз хочу спробувати цю вертикаль і за бюджет.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: