Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024 PRO

Олександр

Інженер з експлуатації, електрослюсар, електромонтажник (аварійні роботи з електрики)

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Електромонтер з експлуатації та обслуговування електричних станцій

с 02.2024 по наст. время (3 месяца)
Аварійно-технічний центр ДП НАЕК Енергоатом, Київ (Енергетика)

електрослюсар

с 06.2006 по 01.2024 (17 лет 7 месяцев)
Запорізька атомна електростанція, Енергодар (Енергетика)

За час роботи в електричному цеху зарекомендував себе, як сумлінний і технічно грамотний працівник, вміє правильно організовувати свою роботу.
Бере безпосередню участь у виконанні планових і аварійних ремонтах силового електрообладнання. Виконує обов'язки члена бригади, керівника робіт, спостерігаючого.
Проявляє ініціативу у вирішенні виробничих проблем. Вміє самостійно приймати рішення, правильно розподіляти час і сили на виконання дорученої роботи. Сумлінний і пунктуальний в своїй роботі.
Сологуб А.А. брав участь в роботах, що забезпечують тимчасове електроживлення відповідальних споживачів систем безпеки. У 2018 році неодноразово виконував обов'язки змінного майстра оперативно-ремонтної бригади.
Сумлінне ставлення до роботи допомагає Олександру Анатолійовичу користуватися заслуженим авторитетом серед колективу ділянки. До товаришам по роботі ставиться з повагою, надає допомогу молодим робочим в освоєнні професії.
Постійно підтримує свій рівень технічних знань. Підвищує рівень культури виробництва, розвиває творче та ініціативне ставлення до виконання своїх виробничих обов'язків.
Емоційно витриманий і коректний. Порушень трудової дисципліни, виробничих і посадових інструкцій не має.
В процесі своєї трудової діяльності порушень трудової дисципліни і громадського порядку, а також правил ТБ, РБ, ПБ і ПТЕ не має.

Образование

Одеський національний політехнічний університет

Атомна енергетика
Высшее, с 2010 по 2015 (5 лет)

Знания и навыки

Саморозвиток V група з електробезпеки Читання електричних схем Читання креслень Уважність Монтаж кабельних трас Складання електричної принципової схеми AutoCAD Обслуговування виробничих ліній sPlan

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: