Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 3 июня 2024 PRO

Ірина

Учитель української мови та літератури, 20 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
51 год
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора з НВР, учитель української мови та літератури

с 09.2015 по наст. время (8 лет 9 месяцев)
Криворізький Тернівський ліцей Криворізької міської ради, Кривий Ріг (Освіта, наука)

Працюю на посадах заступника директора і вчителя з 01.09.2015 по 05.07.2024. Маю досвід роботи у веденні шкільної документації, в мої посадові обов'язки входить оформлення документів з попередньої комплектації, тарифікації, електронних звітів, складання розкладу за програмою "Нова школа-Розклад", внутрішнього та зовнішнього моніторингів якості надання освітніх послуг, організація дистанційного навчання, планування. Досвідом роботи ділилась на районних та міських семінарах. Як учитель української мови упроваджувала інформаційно-комунікаційні технології, елементи розвивального навчання під час викладання української мови та літератури. Середній бал ДПА, що складалась у формі ЗНО, у моїх учнів був у 2016 році 8.9, у 2018 - 8.1, у 2022 - середній бал НМТ -165. Щорічно здобувачі освіти стають переможцями міських олімпіад та конкурсів з української мови, у 2022 році учениця 8 класу отримала диплом другого ступеня обласного рівня у мовно-літературному конкурсі. З 2009 року по 2021 була екзаменатором із перевірки відкритої частини завдань зовнішнього незалежного оцінювання.

Учитель української мови та літератури

с 09.1995 по 10.2014 (19 лет 1 месяц)
Донецька багатопрофільна гімназія № 150, Донецьк (Освіта, наука)

Викладала українську мову та літературу як у загальноосвітніх класах, так і в класах з поглибленим вивченням предмета, розробила систему роботи з підготовки до складання ЗНО, мала авторську програму "Тестування без проблем". Протягом 12 років вела міжшкільний факультатив з підготовки до участі в олімпіадах і конкурсах, з 2009 року готувала до ЗНО. Щорічно мої учні ставали переможцями міських олімпіад та конкурсів, здобували призові місця на обласному рівні з 2009 по 2013 роки.

Образование

Донецький державний університет

Філологічний, викладач української мови та літератури, Донецьк
Высшее, с 1991 по 1998 (7 лет)

Знания и навыки

Адаптивність Грамотна усна та письмова мова Онлайн-викладання Проведення індивідуальних занять Підготовка до ЗНО Організаторські здібності Google Meet Творчий підхід Репетиторство Google Клас Цифрова грамотність LearningApps MS PowerPoint Неконфліктність Впевненість Інтерактивний метод навчання

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: