Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 26 апреля 2024

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10598507

Адміністратор Telegram-каналу

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Одесса

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Адміністратор Telegram-каналу

с 09.2022 по наст. время (1 год 7 месяцев)
Маркетинг, реклама, PR

Знания и навыки

Стресостійкість Креативність Редагування текстів Розробка контент-плану Контент-менеджмент Закупівля товарів

Дополнительная информация

Додатковий досвід роботи:

Закупівля реклами та просування каналів:

Розробка комплексних стратегій рекламної кампанії для просування криптовалютних та NFT каналів, а також сигнальних каналів, спрямованих на надання трейдерських сигналів та аналітики.
Вибір оптимальних каналів та платформ для розміщення реклами з урахуванням специфіки цільової аудиторії, включаючи канали у мережі Telegram, соціальні медіа та спеціалізовані форуми.
Постійний моніторинг та аналіз результатів рекламних кампаній з метою виявлення найбільш ефективних стратегій та досягнення оптимальних показників конверсії та віддачі від інвестицій.
Навички:

Глибокі знання в області закупівлі реклами та використанні рекламних платформ для просування криптовалютних та NFT проектів, а також сигнальних каналів.
Творчий підхід до розробки рекламних стратегій, що дозволяє ефективно просувати канали та привертати увагу цільової аудиторії.
Відкритість до вивчення нових методів та стратегій для підвищення ефективності рекламних кампаній та досягнення бажаних результатів.Готовий взятись за щось нове

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: