Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 апреля 2024 Файл

Мар'яна

Медичний представник

Возраст:
28 лет
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Паранчук Мар’яна Григорівна

Адреса:
м.Львів вул.Т.Шевченка 368.
Контактний телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Мета:
Працевлаштування
Освіта:
2003-2013 Закінчила СШ №1 ,смт .Верхнє Синьовидне ,Львівська обл , Україна
09.2013-12.2018 Національний університет «Львівська політехніка « Інститут хімії та хімічних технологій ,ступінь магістр « фармацефт»
Досягнення:
Середній бал навчання понад вісімдесят. Отримувала стипендію . Робота в БЕМТЕС ( аптека Watsons) – на посаді фармацефт ( літо – осінь 2019). З 01.09.2020-по 04.08 .2023р. Починаю працювати на Фармацефтичну компанію Іннео фарм на посаді представника з реклами лікувально –профілактичного харчового продукту.( фарм представник).
07.10.2023 по 01.03.2024р.Починаю працювати у компанії ЕРСІ фарма на посаді представника з реклами лікувально-профілактичного продукту.

Навички:
Робота в середовищах Windows, MS Office, Adove Photoshop, Internet, Excel IC бугалтерія, CRM, Diamond FMS, Відпуск лікарських засобів та виробів медичного призначення. Продаж дерматологічної косметики ,консультування покупців .Прийом товару, участь у ревізіях ,перевірка термінів ,розкладка товару .

Робота з аптеками та лікарями:
Робота з промо активність , запуск акцій, збільшення продажів в аптеці, збільшення лояльності в аптеках, пошуки нових клієнтів, пропрацьовування потенційних клієнтів, щомісячні домовленості з лікарями, проведення конференцій з лікарями та аптеками,
створення та збільшення бази, збільшення товарного запасу в аптеках, моніторинг конкурентів .Проведення презентацій щомісячно, виконання фінансових звітів ,плани по продажах ,виконання норми запланованих візитів, участь у конференціях.

Мови :
Українська – рідна , Англійська –А2
Особисті дані:
Народилась 26.08.1995 Одружена Дітей немає Цілеспрямована ,комунікабельна, швидко навчаюся новому, орієнтована на результат, відповідальна, пунктуальна, стресостійка, відміні аналітичні здібності.
Інтереси:
Література( науково-пізнавальна ,художня ),психологія ,спорт, подорожі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: