Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 июня 2024 Файл

Оксана

Менеджер по роботі з клієнтами

Возраст:
34 года
Город:
Кропивницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Оксана Орєх

м. Кропивницький | Тел. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)| [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Дата народження 28.11.1989
Стать: жіноча
Національність: українка
Сімейний стан: заміжня
Діти: хлопчик 12 років, дівчинка 6 років

Опис
Комунікабельна, легко та швидко опановую нові навички, вирішую складні чи спорні питання, на минулій роботі це була одна із головних задач. Володію Microsoft Office на рівні користувача. Працювала як на робочих посадах так і на керуючих.

Освіта
Диплом бакалавра/01.06.2013
У 2005 році закінчила школу та вступила до ЛГТ міста Лисичанськ за фахом «маркшейдерська справа». У 2009 році закінчила його з відзнакою та отримала молодшого спеціаліста. У цьому ж році вступила до ДОНДТУ м. Алчевськ Луганської обл. Та закінчила його у 2013 році отримавши диплом бакалавра за спеціальністю гірництво
Маю свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації державного зразка. Професія оператор комп’ютерного набору та секретаря керівника

Досвід роботи
ДП «Первомайськвугілля» ВП ш. «Тошківська»
Майстер контролю відділу ВТК від грудня 2014р. На минулому місці роботи виконувала обов’язки майстра ВТК, Контролювала якість видобутого вугілля, співпрацювала з хімічною лабораторією якості, оформлювала документи та свідоцтва якості товарної продукції та всю документацію відділу. Контролювала роботи своїх підлеглих, вела облік їх трудових годин, займалася закриттям зарплатних рапортів, оформленням відряджень та відпусток. Тимчасово виконувала обов’язки начальника відділу під час відпусток чи хвороби діючого начальника.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: