Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 апреля 2024 Файл

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10611784

Помічник директора

Город:
Ужгород

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Ольга Томашевська
Я у соцмережах: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Телеграм @Berkana_13
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Найголовніше про мене:
• Товаришую з часом: дедлайни, успішна організація зустрічей, виконання поставлених завдань, складання графіку та чітке його дотримання – це про мене.
• Товаришую з форс-мажорами: сталася відверта халепа? Не дізнаюся, хто винен, працюю над тим, щоб халепу усунути та ліквідувати. Якщо халепа занадто велика – змушую її мінімізуватися.
• Грамотно та чітко організовую підлеглих та моніторю якість поставлених для них завдань.
• Грамотно та чітко спілкуюся у письмовій формі (всі ми знаємо, скріни не горять).
• Намагаюся досягати поставленого результату завжди. Кайфую від того, що навпроти прописаних пунктів пишу done ѵ
• Пунктуальна. Хіба метеорит увірветься і перекриє дорогу до роботи.

Досвід роботи:
З жовтня 2023 року – регіональна асистентка напрямку психічного здоров’я та психосоціальної підтримки Товариства Червоного Хреста України у Закарпатській області
Обов’язки:
1. Підготовка та відповідне оновлення плану заходів з ПЗПСП на місцях, гарантування доступу до плану для волонтерів і співробітників, залучених до діяльності в умовах реагування на збройний конфлікт в Україні.
2. Координація діяльності лідерів волонтерів ПЗПСП в обласному центрі та районах.
3. Здійснення первинної комунікації з потенційними волонтерами напряму ПЗПСП, відповідальність за підготовку документів для волонтерів (в т.ч. посвідчення волонтерів) та ведення бази даних волонтерів напряму ПЗПСП.
4. Розповсюдження інформації щодо заходів з ПЗПСП серед потенційних отримувачів послуг.
5. Відповідальність за розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів з ПЗПСП серед населення, а також наявність цих матеріалів на місцях в області.
6. Забезпечення підготовки та наявність всіх необхідних матеріалів для проведення заходів з ПЗПСП, тренінгів (в тому числі на місцях).
7. Організація тренінгів, зустрічей, семінарів.
8. Фасилітація наживо та онлайн інформаційних сесій з лідерами волонтерів у районах та м. Ужгород, моніторинг їх роботи. Отримання звітної документації та перевірка її в кобоформах. Написання щомісячного описового звіту на основі звітів з районів.
9. Сприяння збору статистичних даних про отримувачів послуг, в тому числі збирання та реєстр списків учасників заходу, заповнення журналу обліку отримувачів послуг та інші.
10. В співпраці з фахівцем з комунікацій висвітлення діяльності обласної організації з ПЗПСП в соціальних мережах.
11. Сприяння проведенню опитувань отримувачів та збору зворотного зв’язку.
12. Надання регіональному координатору з ПЗПСП статистичних даних для щомісячного звіту.
13. Інша діяльність задля ефективного задоволення потреб з ПЗПСП в області в умовах реагування на збройний конфлікт.
Також була помічником директора меблевої фірми, в обов’язки якої входило складання графіку зустрічей директора з клієнтами, спілкування з клієнтами наживо, онлайн та по телефону.
Копірайтерка від першої літери абетки до останньої: рекламне оголошення з визначенням ЦА? Легко! Пост в соцмережі з тригерними запитаннями? Просто! Звіт? Що може бути цікавіше?
Викладала дітям основи Смм на гуртку у Закарпатському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді. Тому ведення соцмереж є одною з улюблених справ.

Освіта
Ужгородський Національний Університет (Ужгород), рік закінчення: 2003 Факультет: філологічний, спеціаліст (українська література)
Курси, тренінги, сертифікати: Ужгородський Національний Університет, рік закінчення: 2003 Психологія, соціальна психологія
Курс СММ та таргет: 2020 СММ-агенція «Я Ідея»
Онлайн курси: Genius. Space Смм 2021
Курси копірайтингу від Єви Висоцької: 2022
Тренінги: Психосоціальна підтримка в умовах НС, Перша допомога, тренінг з волонтерського менеджменту, тренінг з навичок діалогових практик (медіації) 2022
Prometheus Англійська мова для початківців 2024

Додаткова інформація та проєкти поза основною роботою
Маю водійські права кат. В. Волонтерю з 2014 року. Активна членкиня громадських організацій: «Рух підтримки закарпатських військових», «Щасливі діти», «БУР». У рамках волонтерства на користь військових допомагала у створенні локацій, організації та проведенні різноманітних заходів. Створила благодійну сторінку «Творити щоб жити» для Ладижець Ольги зі збору коштів у боротьбі з раковим захворюванням, вела її, була співорганізаторкою «Території щастя». Виручені кошти від цього благодійного заходу теж пішли на допомогу Ользі Ладижець. Створила і вела декілька подібних благодійних сторінок для людей, хворих на онкологічні захворювання. Маю досвід літературного редактора, а також упорядника словника та методологічного посібника.

Хобі та інтереси
Саморозвиток – двигун кожної особистості. Тому віддаю перевагу неформальній освіті. Якщо омріяне місце роботи потребує нових знань та навичок, готова за короткий час заповнити прогалини у знаннях. Практикую медитації та духовні практики. Вони допомагають тримати баланс, дотримуватись дедлайнів, створюють нові можливості і чудових людей навколо.
Готовність до переїзду:
Розмір заробітної плати вирішує все!

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: