Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 1 мая 2024 Файл

Роман

Інспектор з військового обліку

Возраст:
44 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ПРОНІН РОМАН ВІКТОРОВИЧ

Дата народження: 02.12.1979.
Домашня адреса проживання та реєстрації: м. Київ, вул. В. Тютюнника,5, кв. 46, м. Полтава, вул. П. Мстислава, 33/81, кв 3 , ВПО ( можлива компенсація зарплати в розмірі мінімальної по постанові 331), 3 група інвалідності ,УБД, можу оформити ФОП через Центр зайнятості, 3 броні від мобілізації, колишній військовий.
Телефон:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail:[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Мета: працевлаштування на посаду інспектором з кадрів (інспектором військового обліку), бухгалтером-обліковцем, головного спеціаліста сектору запобігання корупції, кадровика-бухгалтера, інженера з охорони праці та цивільної безпеки, начальника відділу з охорони праці, заступника начальника з охорони праці, спеціаліста з військового обліку, економіста, бухгалтера, бухгалтера по зарплаті, бухгалтера по індексації, менеджера.
Освіта:
· у 1999 р. закінчив Полтавській будівельний технікум транспортного будівництва за спеціальністю «Будівництво автомобільних доріг та аєродромів», з кваліфікацією – молодший спеціаліст, диплом з відзнакою;
- у 2004 р. закінчив Полтавський Технічний Університет ім. Ю. Кондратюка за спеціальністю «Автомобільні дороги та аеродроми», з кваліфікацією – інженер-будівельник;
· з 2003 р. по 2005 р. паралельно отримав другу вищу освіту в Полтавському Технічному Університеті ім. Ю. Кондратюка за напрямом підготовки «Економіка підприємств», спеціальністю «Правове регулювання економіки підприємств», з кваліфікацією –економіст-юрист.
Досвід роботи: з лютого 2004 по серпень 2004 р. працював АКБ «Укрсоцбанк» на посаді економіста, менеджера.
З серпня 2004 по кінець 2004 р. працював в СК «Укрсоцстрах» на посаді регіонального представника по Полтавській області, займався - страхуванням автотранспорту, особистого життя та нерухомості.
З початку 2005 по кінець 2005 працював СК «Оранта» на посаді регіонального представника по Полтавській області, займався - страхуванням автотранспорту, особистого життя та нерухомості.
З лютого 2006 по лютий 2007 працював в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Полтавській області на посаді провідного спеціаліста з відшкодування шкоди. Займався питаннями відшкодування шкоди потерпілим на виробництві та професійних захворювань.
З лютого 2007 по лютий 2013 працював в відділенні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Полтавській області на посаді головного спеціаліста з відшкодування шкоди. Займався питаннями відшкодування шкоди потерпілим на виробництві та професійних захворювань, виконував обов’язки начальника відділення.
З лютого 2006 по 15.01.2023р. в управлінні виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Полтавській області на посаді інженера з охорони праці в відділі кадрів. Займаюсь питаннями виплати шкоди потерпілим, нарахуванням індексації, виплата через казначейство, клієнт-банк, та на рахунки працівникам, робота в бухгалтерських програмах, нарахування податків ПДФО та військового збору, ведення особових справ працівників, ведення військового обліку по підприємству, накази по прийняттю і звільненню, інструктажі, розробка посадових інструкцій по охороні праці на підприємстві , звітність з роботи відділення.
З 26.02.2022 по 15.02.2023 служив діловодом в ЗСУ в/ч А7097. Демобілізований в 2023 році.
З червня 2023року по теперішній час працюю на ТОВ «Віола Медтехніка» бухгалтером-ревізором (обліковцем) на виробництві, з функціями військового обліку. Займався обліком матеріальних цінностей, робота в 1-С, інвентаризацією, оприбуткуванням та списанням матеріальних цінностей, військовий облік на підприємстві за сумісництвом, листування з ТЦК та СП, вів особові справи військовозобов’язаних на підприємстві, особові справи працівників підприємства накази по прийняттю і звільненню, інструктажі, розробка посадових інструкцій ( по охороні праці) на підприємстві
Родинний стан: цивільний шлюб, маю двох доньок.
Додаткові відомості: вільно володію українською мовою (сертифікат 72%), англійською спілкуюсь на рівні Intermediate. Працюю з комп’ютером на рівні обізнаного користувача по програмам Kollag, M.E.Doc, Парус, клієнт-банк, 1-С версія 8.3 (УНФ) . Посвідчення про проходження навчання про участь у комісіях з перевірки знань та навчання, з охорони праці, з перевірки підприємств, клас допуску до енергоустановок 4. Пройшов тренінги з продажу банківських продуктів (2004), Соціально-психологічні аспекти роботи з учасниками бойових дій та особами з інвалідністю внаслідок війни (лютий 2024). Електрик -монтажник сонячних панелей, навчання (2024). Маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, здатен до креативного мислення, високо дисциплінований, врівноважений, вимогливий та відповідальний, перебуваю на обліку в Полтавському ТЦК та СП, УБД, ВПО, 3 група інвалідності, водійські права категорії «В», можливе оформлення ФОП, можлива компенсація заробітної плати як ВПО.
Учасник бойових дій 2022-2023 року. УБД посвідчення з січня 2024 року, 3 броні по мобілізації по закону №10447.
Хобі: спорт, плавання, важкою атлетикою, біг. Вело прогулянки.
15.04.2024 року.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам