Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024

Артем

Помічник юриста

Занятость:
Неполная занятость.
Возраст:
18 лет
Город проживания:
Запорожье
Готов работать:
Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Національний університет "Запорізька Політехніка"

Юридичний факультет "Право"
Неоконченное высшее, с 2023 по 2027 (4 года)

Знания и навыки

Зосередженість

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Доброго дня! Мене звати Пахомов Артем, я студент першого курсу за спеціальності «Право» у Національному університеті «Запорізька Політехніка». Я б хотів здобути цінний для мене досвіт та поглибити свої знання в юридичній сфері, гадаю, що Ви допоможете мені. Досвіду роботи у мене поки немає, але є інші переваги.
Я з неабияким яким ентузіазмом та відданістю поринув у світ юриспруденції, вивчаючи такі фундаментальні дисципліни, як теорія держави і права, судові та правоохоронні органи України, основи римського приватного права, а також вдосконалюю свої навички володіння українською та англійською мовами.
Маючи аналітичний склад розуму та прагнучі до нових звершень і знань, я щиро зацікавлений у можливості пройти дистанційну навчальну практику. Я переконаний, що ця можливість стане безцінним досвідом на моєму шляху до становлення професійного юриста та допоможе мені поглибити свої знання у юридичній сфері.
Я швидко адаптуюся до нових умов та з відповідальністю ставлюся до будь-яких завдань. Володіючи українською мовою та англійською мовою на рівні B1, я готовий до викликів та налаштований на плідну співпрацю.
Буду вдячний за надану мені можливість дистанційно пройти навчальну практику. Я впевнений, що отриманий досвід стане міцним підґрунтям для подальшого професійного зростання та кар'єрного успіху.
З найкращими побажаннями,
Пахомов Артем

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: