Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 мая 2024 PRO

Віктор

Юрист, 10 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
27 лет
Город проживания:
Ужгород
Готов работать:
Киев, Львов, Одесса, Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Слідчий

с 07.2020 по 11.2023 (3 года 4 месяца)
ГУНП в Закарпатській області (Сили оборони)

Образование

Ужгородський національний університет

Юридичний; право, Ужгород
Высшее, с 2013 по 2018 (5 лет)

Знания и навыки

Зосередженість Комунікабельність Здатність до навчання Ведення документації Привітність Грамотна усна та письмова мова Оперативність Відповідальність MS Word Організованість

Дополнительная информация

Працював у найбільш загруженому управлінні поліції у Закарпатській області ("міськвідділі") в той час, коли там було 8 слідчих на ціле населення Ужгорода. (як правило 1 слідчий у СОГ, 1 після СОГ, а 1, як правило то на лікарняному, то у відпустці, то у командировці чи ОГП). Графік був дуже загруженим. Були періоди коли працював і 3 сутки безперестанку на роботі, і по 40 годин і т.д.
Вмію спілкуватися з усіма категоріями громадян, як конфліктних без причини так і восокоповажних.
Вмію працювати у критичних ситуаціях, стресових і зберігати спокій і все встигати. Вмію соблюдати субординацію. Дуже швидко вчусь, і все запамятовую, постійно запитую у більш опитних колег чи знайомих "юридичні тонкості", або як краще б поступити.
Готовий переїхати в інше місто заради посади і жити там.
Досколало вивчив кримінальне матеріальне та процесуальне право. Знаю деякі розділи КПК повністю напамять.
Перечитав останні 3 роки повністю судової практики ККС ВСУ, де маю з них виїмки по статтях (приклад: у пошуковій системі зберігаю судові рішення по статтях 20,36, 84, 87, 94, 100, 183, 216, 219, 370, 373, 403, 404, 409, 410, і т. д. Так само маю аналіз судової практики по матеріальному праву; я зберігаю найбільш цінні, цікаві, важливі судові рішення які я читав, - не всі підряд)
Добре володію іншими нормативно-правовими актами, зокрема законами про поліцію, СБУ, ДБР, НАБУ, прокуратуру, судоустрій і статус суддів, про місцеве самоврядування, КВК, СК,і т.д.
Трохи слабше володію цивільним та адміністративним законодавством, проте володію ним і знаю його.
Брав участь в 2022-2023 році у конкурсі на 90 посад прокурорів окружної прокуратури, де з 1700 кандидатів заняв 100-те, чи 110-те місце, рейтинг можна подивитися на офіційному сайті КДКП.
Буду готувати найкращі судові рішення, з кожним місяцем все кращі і кращі, (це мені потрібно) добре розписувати мотивувальну частину судового рішення, оскільки й сам хочу бути найкращим юристом, професіоналом, а не тільки існувати на посаді. Я вже у це дуже багато вклав і часу і зусиль і грошей тому бути низько-кваліфікованим робітником це не про мене.
Офіцер запасу ЗСУ, - командир розвідувального взводу, на обліку стою.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: