Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2024

Павло

Керівник, юрисконсульт

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
42 года
Город проживания:
Днепр
Готов работать:
Бровары, Днепр, Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник директора комплексу інфраструктури – Начальник відділу МТЗ

с 02.2020 по 11.2021 (1 год 9 месяцев)
Державне підприємство «Виробниче об'єднання "Південний машинобудівний завод" ім. А. М. Макарова", Дніпро (Машинобудування)

Організація структури у новоствореному комплексі підприємства, в т.ч. розробка та затвердження порядку роботи підрозділів комплексу, положення про функціонал, штатний розпис та ін. Організація роботи відділу постачання та маркетингу. Забезпечення матеріально-технічних ресурсів підрозділів комплексу інфраструктури. Організація спільної роботи з партнерами підприємства, оптимізація витрат та виробничого процесу. Юридичний супровід діяльності комплексу інфраструктури. Розробка документів правового характеру (договори, меморандуми, накази, розпорядження тощо).

Комерційний директор

с 07.2017 по 04.2019 (1 год 9 месяцев)
ТОВ «Ремонтно-машинобудівна компанія», Дніпро (Металургійна промисловість, металообробка)

Розробка та виробництво дослідного зразка одоризатора газу. Постачання обладнання для нафтопереробних підприємств.

Директор

с 05.2015 по 06.2017 (2 года 1 месяц)
ТОВ «СУРП Орма-Олімп», Світловодськ (Машинобудування)

Виготовлення обладнання для підвищення ефективності та надійної роботи газотурбінних агрегатів, компресорних станцій, магістральних газопроводів, а також проведення капітального ремонту газоперекачувальних агрегатів. Виконання комплексу заходів щодо продовження ресурсу та модернізації різних елементів газових турбін (проточна частина, камера спалювання, регенератори, вставка турбіни, лопатки та ін.) Виробництво теплообмінного обладнання для енергетичної, нафтогазової, сільськогосподарської та інших галузей промисловості. Впровадження на підприємстві системи менеджменту якості ISO 9001. Проектування та виготовлення металоконструкцій.

Заступник директора-начальник енергетичного виробництва

с 05.2013 по 01.2014 (8 месяцев)
ОДО "Сєвєродонецький завод хімічного нестандартизованого устаткування", Сєвєродонецьк (Машинобудування)

Організація і розвиток виробництва газового і енергетичного устаткування. Моніторинг ринку енергетичного устаткування, пошук перспективних партнерів у газо-энергетической галузі України, Казахстану, Узбекистану. Реєстрація на тендерних майданчиках, участь в процедурах закупівлі, проведення презентацій, переговори, укладення договорів. Опрацювання заявок на виготовлення устаткування (узгодження креслень, розрахунок вартості і термінів виготовлення, матеріально-технічне забезпечення замовлення і так далі) Контроль процесів виготовлення устаткування.Впровадження на підприємстві системи менеджменту якості ISO 9001. Юридичний супровід господарської діяльності : стягнення дебіторської заборгованості, оформлення дозвільної документації та інш.

Виконавчий директор

с 01.2013 по 05.2013 (4 месяца)
ТОВ "Інтербизнессервис", Дніпро (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація роботи по експорту, імпорту листового, трубного і сортового нержавіючого металопрокату, а також його збут на території України. Виявлення пріоритетних напрямів і ринків збуту нержавіючого і чорного металопрокату. Управління прибуткової і витратної частинами бюджету компанії. Організація і контроль системи планування і бюджетування. Розробка і реалізація заходів по збільшенню рентабельності. Знання і практика роботи з комунальними і державними контролюючими службами. Контроль дотримання політик компанії. Формування бізнес-процесів спрямованих на поліпшення взаємодії підрозділів підприємства. Організація і контроль роботи персоналу, мотивація. Контроль складання облікової документації, документообіг. Юридичний супровід господарської діяльності : стягнення дебіторської заборгованості, оформлення дозвільної документації і тому подібне.

Директор

с 06.2011 по 01.2013 (1 год 7 месяцев)
ТОВ "Сталекс", Дніпро (Металургійна промисловість, металообробка)

Організація роботи офісу, робота з клієнтами, укладення і супровід договорів, розвиток стосунків і підтримка контактів з ключовими клієнтами, формування замовлень (поточні контакти, листування, переговори, рішення нестандартних, проблемних і оперативних завдань). Робота з дебіторами. Планування продажів і закупівель. Робота з банківськими установами - залучення інвестицій, розширення і оптимізація інвестиційних програм. Складання робочих планів, ведення кадрової роботи. Організація і контроль виконання процедур закупівель, постачань, митного оформлення і реалізації металопродукції. Повний супровід документообігу. Юридичний супровід господарської діяльності : стягнення дебіторської заборгованості, оформлення дозвільної документації та інш.

Провідний юрисконсульт

с 03.2011 по 06.2011 (3 месяца)
АТЗТ "Єврометал", Дніпро (Металургійна промисловість, металообробка)

Юридичний супровід і правове забезпечення господарської діяльності пов'язаних компаній "ЄВРОМЕТАЛ" (ТОВ "Сталекс", ТОВ "Інтербизнессервис" та ін.) : розробка типових договорів, контактів ЗЕД, підготовка правових висновків, аналітичних довідок, супровід перевірок контролюючих органів, підготовка відповідей на запити, представництво підприємств в господарських, адміністративних судах, роз'яснення і підготовка документів за трудовим законодавством. Корпоративне управління: реорганізація АТЗТ в ТОВ, підготовка статутних документів підприємств для державної реєстрації змін, підготовка протоколів зборів засновників, наказів. Організація роботи по стягненню дебіторської заборгованості, робота з виконавчими службами, органами юстиції і прокуратури. Підготовка тендерної документації, робота з АМК України по проблемних тендерах. Розробка посадових інструкцій для співробітників корпорації, положень про процедури і структурні підрозділи корпорації, розробка положень про мотивації співробітників корпорації, трудових контрактів

Приватна практика

с 09.2010 по 03.2011 (6 месяцев)
Індивідуальне підприємництво, Дніпро (Юриспруденція)

Реєстрація підприємств, змін до статутних документів, підготовка правових висновків, супровід перевірок контролюючих органів, реєстрація іноземних представництв, підготовка первинної документації для початку робіт, представництво інтересів клієнтів в господарському суді, виконавчих службах і так далі.

Керівник юридичної служби

с 03.2010 по 09.2010 (6 месяцев)
ТОВ "МК Ювілейний", Дніпро (Харчова промисловість)

Підбір кваліфікованого персоналу в юридичну службу, організація роботи і взаємодії юридичної служби з іншими відділами і підрозділами на підприємстві, корпоративне управління (підготовка і проведення зборів засновників, робота із статутними документами, реєстрація змін засновницьких документів). Підготовка правових висновків, розробка і підготовка договорів, протоколів розбіжностей, представлення інтересів підприємства в судах загальної юрисдикції, господарському, адміністративних судах, роз'яснення і підготовка документів за трудовим законодавством. Повернення дебіторської заборгованості. Підготовка відповідей на запити контролюючих органів, супровід перевірок. Розробка і затвердження положень і наказів.

Керівник юридичної служби

с 07.2007 по 02.2010 (2 года 7 месяцев)
ВАТ "Хліб", Дніпро (Харчова промисловість)

Пошук і набір кваліфікованих фахівців, організація роботи і взаємодії юридичної служби з іншими відділами і підрозділами на підприємстві, корпоративне управління (підготовка і проведення зборів акціонерів, робота з реєстратором і депозитарієм, підготовка і подання особливої інформації), підготовка правових висновків, розробка і підготовка договорів, протоколів розбіжностей, представлення інтересів підприємства в судах загальної юрисдикції, господарському, адміністративних судах, роз'яснення і підготовка документів з трудового законодавства.

Директор

с 12.2006 по 12.2008 (2 года)
Представництво Болгарської Компанії "Корал-Болгарія"ООД", Дніпро (Енергетика)

Представлення інтересів підприємства в усіх контролюючих органах України, контроль за веденням господарської діяльності, ведення бухгалтерського обліку представництва, повний супровід і правове забезпечення його діяльності.

Юрисконсульт

с 01.2004 по 11.2006 (2 года 10 месяцев)
ТОВ "Евроинформ", Дніпро (Телекомунікації, зв'язок)

Досвід судової практики : знання господарського і цивільного права і процесу, практика ведення справ в господарських судах і судах загальної юрисдикції. Моніторинг чинного законодавства, участь в розробці і підписанні господарських договорів, підготовка висновків про їх відповідність чинному законодавству України. Підготовка висновків з правових питань, що виникають в процесі господарської діяльності. Уміння вести переговори з дозвільними і контролюючими органами будь-якого рівня. Працював з виконавчими службами України з питань примусового виконання рішень судів, виконавчих написів.

Юрисконсульт

с 04.2003 по 08.2003 (4 месяца)
ТОВ ДП "Адвокатська компанія "Жариков і Синиченко", Дніпро (Юриспруденція)

Підготовка проектів документів, повернення проблемної заборгованості, до судове стягнення боргів, взаємодія з правоохоронними органами, складання основних видів цивільно-правових і господарсько-правових договорів.

Помічник державного виконавця

с 01.2003 по 03.2003 (2 месяца)
Юстиція Бабушкінського району, м. Дніпро, виконавча служба, Дніпро (Державні організації)

Виконавче провадження, документообіг.

Дополнительная информация

Освіта
Вища з 09.1998 по 12.2002
Юридична академія МВС України, Правознавство, юрист, Дніпро.
Додаткова освіта
Оцінка об'єктів в матеріальній формі /2008 - Придніпровська державна академія будівництва і архітектури
Професійні навички
Навички роботи з комп'ютером, ПЗ
Користувач ПК, знання пакету "MS Office" Word, робота в Internet, эл. Пошта, "Ліга". Володіння орг. технікою (факс, міні АТС, ксерокс)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: