Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 24 апреля 2024 PRO

Ольга

Начальник юридичного відділу, адвокат, 100 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
35 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник юридичного відділу

с 04.2016 по наст. время (8 лет)
Турецька компанія з виробництва цукрової продукції ТОВ "АТА", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Супровід оформлення права на об’єкт нерухомості в результаті трансформації (реконструкції). Оформлення прав на землю у зв’язку з переходом права власності на нерухомість. Юридичний супровід процедур отримання, купіплі-продажу земельних ділянок та зміни їх цільового використання. Супровід оформлення купівлі-продажу нерухомого майна (перевірка нерухомості, due diligence). Договірна робота: складання, перевірка і узгодження всіх договорів підприємства (договори купівлі-продажу, оренди, поставки, надання послуг, страхування, зовнішньоекономічні договори та ін.) проведення переговорів з контрагентами, підготовка протоколів розбіжностей. Розробка зовнішньоекономічних контрактів. Захист іноземних інвестицій, робота з бізнес омбудсменом. Захист інтересів в кримінальному провадженні. Робота в сфері податкового законодавства, оскарження актів перевірки податкових органів, оскарження податкових повідомлень-рішень. Супровід перевірок державних органів, підготовка заперечень, оскарження рішень. Підготовка відповідей на запити державних органів. Аналітична робота (надання юридичних висновків щодо реалізації певних проектів, надання відповідей на запити служб). Керівництво правовою роботою на підприємстві і надання правової допомоги його структурним підрозділам в оформленні різного роду правових документів, участь в підготовці обґрунтованих відповідей при відхиленні претензій. Вивчення, аналіз та узагальнення результатів розгляду претензій, судових справ (в т.ч. господарських), практики укладання та виконання господарських договорів з метою розробки відповідних пропозицій про усунення виявлених недоліків і поліпшення господарсько-фінансової діяльності підприємств. Організація і документальне оформлення проведення Загальних зборів учасників товариства, розробка внутрішніх документів, внесення змін до статутних документів, відомостей про юридичних осіб. Інформування працівників підприємства про чинне законодавство і зміни в ньому, ознайомлення посадових осіб підприємства з нормативними правовими актами, які стосуються їх діяльності. Представлення інтересів підприємства в судах, органах державної влади в інших організаціях, установах і закладах. Супровід виконань рішень судів у ході виконавчого провадження. Консультування керівництва товариства з кор-поративних питань. Робота з нерезидентами (отримання дозволів на працевлаштування) Контроль та розробка договорів оренди нерухомості, внесення змін, доповнень, контроль за своєчасною сплату податку на нерухомість, оренди, представлення інтересів в податковій, нотаріаті, представлення інтересів в суді щодо захисту нерухомості, представлення інтересів в кримінальному провадження щодо законності набутого майна). Супровід питань отримання електроенергії ( підготовка документів для отримання ТУ, заяви про приєднання, погодження проєкту відповідно до отриманого ТУ, укладення договорів з підрядниками, ДТЕК, отримання права власності на ТП відведеної потужності.

Юрист з нерухомості

с 02.2015 по 03.2016 (1 год 1 месяц)
Компанія з нерухомості «Estate Invest», Київ (Юриспруденція)

Оформлення нерухомості, отримання дозвільної документації, оформлення будівельних паспортів, присвоєння номера, узаконення декларацій про введення в експлуатацію та про початок будівельних робіт, узаконення перепланування квартир (самобуд, перепланування, незавершене будівництво) робота з договорами іпотеки, арешт майна (накладення, зняття), управління комерційною нерухомістю (підготовка договорів оренди, контроль роботи організацій які обслуговують об’єкт)

Юрист ( державний службовець)

с 09.2010 по 02.2015 (4 года 5 месяцев)
-Гореницька рада Києво-Святошинського району Київської області, Київ (Державні організації)

Юридичний супровід договірної роботи в галузі земельних правовідносин: аналіз договорів оренди, сервітуту, суперфіцію, емфітевзису. Аналіз поданих документів для встановлення МАФ, розробка проекту рішення щодо дозволу на встановлення МАФ. Перевірка документів поданих на сесію ради, виконком; підготовка проектів рішень сесії, виконкому; ведення комі-сії з питань містобудування та архітектури, перевірка документів, написання протоколів засі-дання комісії щодо сплати пайового внесу відповідно до ЗУ «Про регулювання містобудівної діяльності», підготовка договорів пайової участі; перевірка документів поданих на земельну комісію, адміністративну комісію, підготовка проектів рішень для розгляду на сесії, викон-комі. Претензійно - позовна робота, складання позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, претензій, клопотань, мирових угод, різних заяв та інших процесуальних докумен-тів;досудове врегулювання спорів; робота з виконавчими службами; нотаріусами, банками, державними органами, юр.супровід при перевірці КРУ, СБУ, Прокуратури, адміністрації; на-писання відповідей на запити контролюючих, перевіряючих органів; аналіз і оцінка внутріш-ніх регламентованих документів на відповідність вимогам законодавства; аналіз запитів на інформацію (Закон про доступ до публічної інформації), підготовка відповідей на них. Розро-бка положень, інструкцій, юр.супровід сесій ради, виконавчого комітету; підготовка проектів рішень.

Юрист

с 10.2008 по 08.2010 (1 год 10 месяцев)
ТОВ Фініст, Київ (Юриспруденція)

Розробка та правова експертиза установчих документів, внесення таких змін до статутних документів товариства; складання процесуальних документів (претензій, позовних заяв), підготовка внутрішніх інструкцій, правил, положень, наказів; договірна робота (аналіз і розробка договорів); складання довіреностей, скарг та інших документів правового характеру, ведення ділової кореспонденції (переписка), надання консультацій з правових питань; взаємодія з нотаріусом, договірна робота (аналіз і розробка договорів); аналіз і оцінка внутрішніх регламентованих документів на відповідність вимогам законодавства; претензійно - позовна робота, написання різних процесуальних документів (позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, претензій, клопотань, заяв), усні та письмові консультації.

Образование

Київський університет права ім. Корецького

Правознавство, Київ
Высшее, с 2006 по 2012 (6 лет)

-Київська академія політичних перспектив
-Школа помічника народного депутата

Знания и навыки

Висока працездатність Знання законодавства України ЛІГА:ЗАКОН Знання держ. реєстрів Впевненість Знання цивільного законодавства Претензійно-позовна робота Складання процесуальних документів Представництво в судах Укладання договорів Знання процесуального права Аналіз компаній на YouControl Стягнення заборгованості Юридичний супровід продажів Комунікабельність Юридичний супровід банківських установ Робота з проблемними активами Знання правових баз даних

Дополнительная информация

Сайт адвоката: umirova.com.ua
Сторінка в соцмережах: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Посвідчення водія категорії «В»

-Помічник депутата Верховної ради - віддалена робота
Вересень 2019 року – листопад 2021 рік
Підготовка депутатських запитів та звернень, надання відповідей на запити та скарги, аналіз норм діючого законодавства, підготовка змін до діючого законодавства ( проект Закону України, пояснювальна записка, проект постанови), юридичне супроводження профільних комісій, аналіз поданих документів на комісію

Нагороди та досягнення:
в 2023 р.- нагороджена відзнакою ААУ "Адвокат року 2023 " в номінації "Корпоративне право"
в 2021 р.- нагороджена Почесною грамотою Київського міського голови В. Кличка «За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток бізнес-середовища та високий професіоналізм»
в 2020 р.- нагороджена Подякою голови Печерської районної в м. Києві державної адміністрації
«За вагомий внесок у розвиток Печерського району, сумлінну працю, високу відповідальність та самовідданість.
в 2019 р. - нагороджена подякою Київського міського голови В. Кличка «За вагомий особистий внесок у розвиток підриємництва і ринкової інфраструктури м. Києва, та високий професіоналізм».
в 2015 р.- році обрана до складу правління комітету з аграрного права Асоціації правників України.
в 2013 р.- нагороджена подякою сільського голови Гореницької сільської ради Києво-Святошинського району «За плідну працю, добросовісне виконання обов’язків, та особистий внесок у розвиток громади».
в 2012 р.- нагороджена почесною грамотою Київського університету права Національної академії наук України «За вагомі здобутки у сфері наукових досліджень та активну участь у науково-практичних конференціях».
в 2012 р.- нагороджена подякою виконавчого комітету Гореницької сільської ради Києво-Святошинського району «За багаторічну плідну працю, активну участь у житті громади, творчий підхід до вирішення складних завдань та вагомий особистий внесок у розвиток
Гореницької сільської ради».
в 2011 р.- нагороджена подякою виконавчого комітету Гореницької сільської ради Києво-Святошинського району «За високий професіоналізм, активність у житті громади, невтомне прагнення досягати бажаних результатів у найскладніших ситуаціях та творче
ставлення до виконання своїх обов’язків на благо Гореницької сільської ради».

Публікації :
в 2020 році – відверте інтерв’ю для журналу GOSSIP «Perpetuum
Mobile Ольга Умірова» (https://gossip-ua.com/persona/1527-perpetuum-mobile-olga-umirova.html)
в 2021 році — відверте інтерв’ю для журналу GOSSIP «Я нашла свое призвание. Ольга
Умірова»(https://gossip-ua.com/persona/1665-ya-nashla-svoe-prizvanie-olga umirova.html)

Хоббі:
кінний спорт, психологія

Додаткова інформація:
Підтримую бездоганну ділову репутацію, керуюся принципами: орієнтованість на клієнта (прагну забезпечити довгострокові відносини з клієнтами, партнерами або внутрішнім клієнтом), прозорість та чесність (втілюю слова у дії та вважаю себе тим хто заслуговує на довіру), незалежність та самостійність (надійна, відповідальна та проактивна), справедливість (ставлюсь до усіх членів команди у відповідності та за одними і тими самими справедливими стандартами), сильні навички ведення переговорів (дипломатично вмію вирішувати розбіжності), організаційні навички (можу ефективно та раціонально використовувати ресурси).

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: