Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 Файл

Виталий

Психолог

Возраст:
51 год
Город проживания:
Херсон
Готов работать:
Николаев, Одесса, Херсон

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Гельман Віталій Володимирович 1972 року народження. Мешканець м. Херсон.

Освіта: Вища:
• у 2000 році закінчив Український державний морський технічний університет та отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Суднові енергетичні установки та устаткування» здобувши кваліфікацію інженера механіка. Диплом МК №13976886
• У 2001 році закінчив Херсонський державний педагогічний університет за спеціальністю: «Психологія», присвоєно кваліфікацію Психолога. Диплом ЕК №013622
Відомості про роботу:
1987-1991 р.р. Навчання у Херсонському машинобудівному технікумі. Отримав диплом техніка-механіка за спеціалізацією: «Двигуни внутрішнього згоряння».
1991-1991 р.р. Слюсар механосбірних робіт другого розряду Херсонського комбайнобудівного заводу.
1991-1993 р.р. Служба у Збройних силах України. (Водолаз ІІ кл. Батальйон забезпечення учбовим процесом Кам’янець Подільського вищого військового училища).
1993-1994 р.р. Слюсар по ремонту та обслуговуванню систем вентиляції та кондиціювання 4 розряду Херсонського суднобудівного заводу. Присвоєна друга професія електрозварювальника ручної зварки. Присвоєна друга професія стропальника другого розряду.
1994-1997 р.р. Призначений контрольним майстром відділу технічного контролю Херсонського суднобудівного заводу та докобудівного заводу «Паллада». Звільнений в зв’язку з скороченням чисельності штату працівників.

1998-2011 р.р. Проходив службу в органах внутрішніх справ та Державній кримінально-виконавчій службі України.
• З 1998 по 1999 р.р. молодший інспектор відділу нагляду і безпеки Дар’ївської виправної колонії УДДУПВП в Херсонській області.
• З 1999 по 2000 рік психолог відділу соціально-виховної та психологічної роботи Дар’ївської виправної колонії УДДУПВП в Херсонській області.
• З 2000 по 2001 р.р. Психолог відділу соціально-виховної та психологічної роботи управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Херсонській області.
• З 2001-2005 р.р. Начальник відділу соціально-виховної та психологічної роботи управління Державного департаменту України з питань виконання покарань в Херсонській області.
• 2005-2010 р.р. старший інспектор відділу соціально-виховної та психологічної роботи Північної виправної колонії УДДУПВП в Херсонській області.
• 2010-2011 р.р. Заступник начальника Білозерської виправної колонії із соціально виховної та психологічної роботи. Майор внутрішньої служби /М-097586/.
За час проходження служби неодноразово нагороджувався почесними грамотами неурядових правозахисних громадських організацій, релігійних громад міста, управління освіти Херсонської міської ради, керівництвом Херсонської обласної Державної адміністрації, керівництвом управління та установ виконання покарань Херсонської області.
У відповідності з Положенням про проходження служби рядовим і начальницьким складом органів внутрішніх справ України звільнений з Державної кримінально-виконавчої служби України за вислугою років на пенсію.
Вислуга років на час звільнення склала:
у календарному обчисленні 16 (шістнадцять) років 04 місяці 17 днів;
у пільговому обчисленні 20 років (двадцять) років 04 місяці 29 днів.

Похожие кандидаты

Начальник відділення, директор, психолог, бізнес-тренер
Одесса

Психолог
Николаев, Одесса

Психолог
15000 грн, Одесса

Психолог
Киев, Одесса, Удаленно

Психолог
Одесса

Психолог
Одесса

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: