Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 апреля 2024 Файл

Руслан

Соціальний працівник

Возраст:
41 год
Город проживания:
Каменское
Готов работать:
Днепр, Каменское

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

САМІГУЛІН РУСЛАН

Work experience:
Соціальний працівник INTERSOS (Україна, Схід): 04.2023 - по теперішній час -проведення соціальної оцінки, визначення потреб в соціальній підтримці бенефіціарів; -підтримка та надання комплексної допомоги бенефіціарам та їхнім сім'ям, надання прямої соціальної підтримки на основі соціальних оцінок; -сприяння перенаправленню до підтверджених зовнішніх ресурсів; -ведення кейс-менеджменту (робота з паперовими та електронними справами); -надання індивідуально-протекційної допомоги (робота з паперовими та електронними справами); -здійснення соціального супроводу бенефіціарів; -супровід справ, пов’язаних з гендерно-зумовленим насиллям; -робота у складі мобільної бригади; -здійснення польових візитів по Дніпропетровській та Донецькій області; - участь у створенні та впровадженні будь-якого матеріалу, необхідного для роботи соціальних працівників, включаючи приміщення та обладнання для забезпечення безперервності роботи; - складання мапи та регулярне оновлення офіційних та неформальних служб підтримки, включаючи наявні ресурси громади, оцінка якості існуючих послуг підтримки з виявленням прогалин та адвокацією для покращення соціальної відповіді; - ведення записів, статистичних даних, файлів і звітів про всі заходи соціальної роботи та подальшу допомогу, яку надає ІНТЕРСОС або інші служби підтримки; - дотримання гуманітарних принципів і стандартів.

Соціальний працівник
Благодійний Фонд «Надія Дніпро»
З 10.2022 по 03.2023 (шість місяців)
-проведення соціальної оцінки, з визначенням потреб; -надання комплексної допомоги ВПО та їхнім сім’ям, співпраця з іншими членами команди; -надання актуальної інформації про послуги, доступні людям, котрі потребують підтримки; - робота у складі мобільних бригад; -виконання інших обов’язків у разі необхідності; -неухильне дотримання гуманітарних принципів і стандартів

Соціальний працівник
Благодійний Фонд Карітас м.Кам’янське
З 04.2022 по 10.2022 (шість місяців) -збір даних під час виїздів на місця; -реєстрація бенефіціарів для отримання допомоги; -здійснення перенаправлення бенефіціарів до інших організацій; -збір даних під час польових візитів; -здійснення польових візитів для дистрибуції товарів
Організатор проекту щодо допомоги дітям з особливими потребами
Гірська обласна спеціалізована школа-інтернат
01.2019 по 02.2022 (три роки і два місяці)
-організація та проведення навчання для дітей з особливими потребами;
-організація та проведення заходів та тренінгів у навчальному закладі;
-організація та здійснення транспортування дітей для проходження додаткового навчання та розвитку.;
-закупівля та підключення обладнання, яке сприяє розвитку учнів закладу

Директор
з 12.2016 по 02.2022 (5 років 2 місяці)
ФОП Самігулін Р.Р., м. Попасна (комп’ютерний сервіс, штат 3 особи) -діагностика та ремонт комп’ютерів, телефонів, ноутбуків, моніторів, телевізорів та іншої комп’ютерної техніки;
-виявлення та усунення несправностей у апаратній та програмній частині пристроїв; -встановлення та налаштування операційних систем та програмного забезпечення; -обслуговування клієнтів, консультування щодо використання комп’ютерної техніки та рекомендації з її експлуатації; -ведення документації про проведені ремонтні роботи та використання запасних частин.
Системний адміністратор
з 08.2014 по 10.2016 (2 роки 2 місяці)
мережа аптек "Економ-аптека", Київ (фармацевтика)
-обслуговування та відкриття аптек. Обслуговування 2 офісів, у кожному по 30 пк.
-монтаж локальних мереж, відеоспостереження та охорони;
-обслуговування касових апаратів та знання касових дисциплін;
-обслуговування 42 аптек у Києві та області; -підтримка користувачів компанії, які працюють в аптеках; -усунення проблем комп’ютерної техніки — в телефонному режимі або виїзд в аптеку; -забезпечення безперебійної роботи системного програмного забезпечення в аптеках; - облік комп’ютерного обладнання в аптеках.

Директор
з 07.2008 по 06.2014 (5 років 11 місяців)
ФОП Самігулін Р.Р., Попасна (комп’ютерний та телефонний сервіс)
-діагностика та ремонт комп’ютерів, ноутбуків, моніторів, телевізорів та іншої комп’ютерної техніки; -виявлення та усунення несправностей у апаратній та програмній частині пристроїв; -встановлення та налаштування операційних систем та програмного забезпечення; -обслуговування клієнтів, консультування щодо використання комп’ютерної техніки та рекомендації з її експлуатації; -ведення документації про проведені ремонтні роботи та використання запасних частин.
Начальник відділу автоматизації
з 03.2004 по 09.2005 (1 рік 6 місяців)
ВП «Шахта Гірська» ДП "Первомайськвугілля", м. Первомайськ - збір та аналіз вимог замовника до систем; - прийняття участі в проектах впровадження програмних рішень; -розробка проектної та призначеної для користувача документації; -підтримка і супровід рішень по завершенню проекту; -обслуговування та ремонт техніки, яка перебуває на балансі підприємства; -створення локальної мережі на підприємств.
Сертифікати та тренінги: 1. PSEA та захист дітей, проведений INTERSOS у 2023 р. офлайн. 2. Попередження та реагування на ГЗН, проведений INTERSOS у 2023 р. офлайн. 3. Тренінг Товариства Червоного Хреста України з першої допомоги 2023 р. 4.Тренінг з надання першої психологічної допомоги (МОМ) 2023 р. 5. Тренінг з GBV 2024 р. 6. Тренінг щодо інклюзії осіб з інвалідністю (Handicap International) 2024 р. 7. На Українській гуманітарній платформі пройшов навчальні курси "Гуманітарна етика та принципи на практиці", "Координаційні служби та необхідність моніторингу", "Підтримка переміщеного населення в умовах надзвичайних ситуацій", "Гуманітарне реагування в Україні", Гуманітарне реагування в Україні: Використання мінімальних стандартів на практиці 2023. 8. Тренінги за кейс-менеджменту, проведений Intersos 2023-2024 рр. 9. Приймав участь у конкурсі історій про кращі спільні проекти (практики співпраці) організацій громадянського суспільства та влади, організованому Ініціативою секторальної підтримки громадянського суспільства України в рамках інформаційної кампанії 2021р. 10. В рамках проекту "Адвокація, захист та правова допомога ВПО", що реалізується БФ "Право на захист" за підтримки Агентства ООН у справах біженців, приймав участь у тренінгу "Практичні аспекти забезпечення соціальних прав внутрішньо переміщених осіб" 2018р.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: