Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 Файл

Єлизавета

Юрист

Возраст:
34 года
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Особисті дані
Им'я:
Шишкіна Єлизавета Андріївна
Рік:
33 роки
Місто:
Харків
Контактні дані:
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Досвід роботи

- 25.01.2015-по 24.09.2020рр.

- 01.12.2020 по 16.08.2021рр.

- Корабельний РВ ДВС у місті Херсоні Південне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Одеса),

- Московський відділ ДВС у місті Харькові Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харьків),

Посада: державний виконавець, старший державний виконавець, головний державний виконавець

Обов'язки: робота в різних Державних реестрах, проведення перевірки боржниками рішень, що підлягають виконанню відповідно до Закону; здійснювати перевірку виконання юридичними особами всіх форм власності, фізичними особами, фізичними особами – підприємцями рішень щодо працюючих у них боржників;
безперешкодно входити до приміщень та сховищ, що належать боржникам або зайняті ними, проводити огляд зазначених приміщень та сховищ, при необхідності примусово відкривати та опечатувати
такі приміщення та сховища;
накладати арешт на майно боржника, опечатувати, вилучати, передавати таке майно на зберігання та реалізовувати його у встановленому законодавством порядку; звертатися до суду, який видав виконавчий документ, із заявою про роз'яснення рішення, про видачу дубліката виконавчого документа, про встановлення або зміну порядку та способу виконання,
про відстрочку та розстрочку виконання рішення; здійснювати інші повноваження, передбачені Законом.
• 01.09.2021 по 01.03.2022рр.
Приватний нотаріус
Посада: помічник нотаріуса
Обов'язки: консультування клієнтів щодо вчинення нотаріальних дій. Підготовка проектів для підписання нотаріусом. Веде документообіг у нотаріальній конторі. Робота у реєстрах. Ведення архіву. Участь із нотаріусом у нотаріальних діях. Перевірка правильності заповнення договорів та інших документів. Виготовлення копій документів, підготовка виписок.
• 09.01.2023 по 28.04.2023рр.
Посада: помічник адвоката
Обов'язки: Консультування клієнтів з питань здійснення нотаріальних дій. Підготовка проектів для підписання нотаріусом. Веде документообіг у нотаріальній конторі. Робота у реєстрах. Ведення архіву. Участь із нотаріусом у нотаріальних діях. Перевірка правильності заповнення договорів та інших документів. Виготовлення копій документів, підготовка виписок.
• 01.06.2023 по сьогоднішній день
Посада: помічник приватного виконавця
Обов'язки: складає проекти документів виконавчого провадження, бере участь у прийомі відвідувачів, забезпечує ведення діловодства і архіву, без права підписання документів виконавчого провадження, подає їх та отримує за пред’явленням посвідчення, виконує інші доручення приватного виконавця у справах, що перебувають у провадженні, крім тих, що належать до процесуальних повноважень (прав та обов’язків) приватного виконавця.
Освіта
2007-2012рр.
Національний університет «Одеська юридична академія, бакалавр за напрямом «Правознавство»
2012-2013рр.
Національний університет «Одеська юридична академія, спеціаліст за напрямом «Правознавство»
Професійні навички
Вміння працювати з інформацією; орієнтування досягненні кінцевих результатів вміння вирішувати комплексні завдання; відповідальність; системність та самостійність у роботі; наполегливість; акуратність та уважність у договірній роботі; основи організації праці та діловодства, правила ділового етикету; вміння працювати у стресових ситуаціях.
Особисті якості
Комунікабельність, націленість на результат, уміння домовлятися та переконувати, логічне мислення, грамотна мова, висока працездатність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: