Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 Файл

Юрій

Менеджер з продажу

Возраст:
52 года
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Юрій Васильович Амброзяк
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»).

Мої преваги як кандидату на посаду:
Чудово знаю господарства Дніпропетровської та Запорізької областей (велика база інформації з телефонами керівників та агрономів, посевні площі; місця розташування). Працюю та працював з більш ніж 40 господарствами Дніпропетровської та Запорізької областей, з загальною площею більш ніж 250 тис.га. Успішний досвіт продажу насіння соняшника, кукурудзи, пшениці вітчизняної та закордонної селекції, ЗЗР китайських та провідних світових брендів, а також біопрепаратів и мікродобрив - більш ніж на 20 млн. грн як менеджер та 12 млн.грн як регіональний представник
Мої професійні знання та навички
- складання технологічних карт з вирощування польових культур та застосування ЗЗР;
- знання ЗЗР мікродобрив та біопрепаратів : діючих речовин, застосування на культурах, основних виробників та їх лінійок, а також рівня цін ( на провідні світові виробники, пост патентні компанії так і на китайські препарати). Чудове знання характеристик насіння соняшника та кукурудзи.
- чіткий та планомірний супровід з постійним контролем розрахунків і всіх вимог документообігу.
- вміння знайти свій подхід до сільгоспвиробника– слухати, аналізувати, пропонувати свої рірішення. Пропонувати не тільки товар, а й отримувати радість від спілкування.
Освіта
В 1994 році закінчив денне овідділення Дніпропетровського державного аграрного університету за спеціальністю "Агрономія".
1995-1998 - навчання в аспірантурі Інституту зернового господарства. В 2000 році захистив кандидатську дисертацію за спеціальністю "рослинництво".
Досвід роботи:
2023 – 2024 р.р. по теперішній час - ТОВ «Агросічеслав» -компанія -дистриб’ютор виробників насіння Сингента, Ю.Агролідер – АХТ, засобів захисту – Агрохімічні технології, мікродобрив – ТМ Кормін, ТОВ ВІНБРЕЛ. За час роботи для компанії підключив нових 15 кліентів з різних регіонів
2017 – 2022 рр.. - працював регіональним представником команій виробників мікродобрив, ТОВ «Екоорганік», ТМ «Ниватон». За час роботи в мої обов’язки входило як прямі продажі, так і стимулювання продажів від дистриб’юторів. В 2019 році зумів підключити 4 нових дистриб’юторів та збільшити обсяг продажів мікродобрив та стимуляторів з 69 до 150 тон
2015-2017 рін - продаж насіння (ВНІС, Май Сидс, Коссад Семанс), мікродобрив (в т.ч. Екоорганік), біопрепаратів (БТУ), ЗЗР (АХТ,Укравіт,Бест, Альфа Смарт). За цей період сума продажів складала 12- 15 млн. грн. Продажі були за телефоном, за SMS-розсилка, після зустрічей на виставці та основна частина – після приїзду в господарство або до інвестора. Склав реальну база с/г виробників (містить інформацію, яка необхідна у работі) та особисто познайомився з большістю керівників та головних агрономів.
2014 - 2015 рр. - менеджер ТОВ «Агроресурс»: продаж насіннея, пестицидів по Дніпропетровскому регіону. Компанія та я виграли 2 тендери на загальну суму 10 млн. грн.
2013-2014 рр.. – зам. директору ТОВ «Бисолбі Україна»: продаж біологічного препарату «Екстрасол», консультації, навчання менеджерів. Підвищення врожайності завдяки застосуванню препаратів складала на соняшнику 2-2,5 ц/га, на зернових 5-6 ц/га, кукурудзі 10-12 ц/га. Робота як і з великими агрохолдінгами (Миронівський хлібопродукт, АгроОвен, Приват Агро, Серна) так і з середнімии та мілкими с/г виробниками.
2012-2013 год – менеджер відділу технологічної підтримки МПП «Еридон». Функціональні обов’язки – организація посіву, догляду та збирання на демонстраційних участків основних сільскогосподарських культур, проведення Днів поля компанії, онавчання менеджерів, рішення проблем з технологічних аспектів у VIP -клієнтів. Організація демо-посевів (кукурудза та соняшник) в Дніпропетровській, Харьківській, Запорожській областях. Організація збирання ріпаку, соняшника та кукурудзи в 9 господарствах східного регіону (Донецька, Харківська, Запоріжська, Дніпропетровська), консультація більш ніж 2 десятків господарств.
В 2011 році працював агрономом-технологом в ТОВ «Агросоюз-проєкти». В мій обов’язок входило подготовка та проведення науково-практичної конференції з систем ефективного землеробства. Приймав участь в проєкті з налагодження систем управління на новому с/г підприємстві на території Чернігівської області, приймав участь в посівній компанії та агротехнологічних операціях з захисту рослин. Завдяки моєму вкладу господарство налагодило систему управлення та забезпило кормову базу для великої рогатої худоби.
З 2003 по 2011 рр.. - доцент кафедри загального землеробства ДДАУ, де викладав курс "загального землеробства". На протязі 2006-2008 рр.. – науковий консультант страхових компаній "Кредо-Классік" и "Оранта". В мої обов’язки входило: аналіз стану посевів озимих культур перед зимівлею та рекомендації з можливістю їх страхування. Застрахував 35 господарств на суму більш ніж 1 млн. грн на кінець 2007 року.
З 2002 по 2003 рр.. – зам. директора з рослинництва в ТОВ СГП "Фермер". Найбільше досягнення – закупка насіневого матеріалу кукурудзи на 20% дешевше ринкової ціни.

Вільно володію російською та українською літературними мовами, французький - базовий.
Впевнений користувач ПК, Internet. Маю права категорії "В" та власний автомобіль.
Бажаний рівень зарплати – 20 000 грн.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: