Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • PRO

Світлана

Контент-менеджер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
30 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Контент-менеджер

с 02.2023 по 02.2024 (1 год)
Fabiosa Media, Київ (ЗМІ, медіа)

Developing video concepts, formulating clear tasks for content creators, providing support throughout the video creation process, analysis of produced videos.

Sales manager

с 10.2022 по 02.2023 (4 месяца)
Fabiosa Media, Київ (ЗМІ, медіа)

Займалася аналізом ринку і трендів, генерувала нові ідеї для відео. Шукала і контактувала з людьми, які створювали для нашої компанії відео-контент.

I was engaged in market and trend analysis, generating new ideas for videos. I talked and contacted people who created video content for our company.

Копірайтер

с 02.2022 по 07.2022 (5 месяцев)
Fabiosa Media, Київ (ЗМІ, медіа)

Створення/редагування/підготовка коротких текстів для відео. Робота з режисерами монтажу, створення ТЗ для монтажу. Аналіз показників.

Сценарист

с 03.2021 по 02.2022 (11 месяцев)
Fabiosa Media, Київ (ЗМІ, медіа)

Створювала драматичні/комедійні сценарії для відео. Генерувала і проводила пошук ідей для сценаріїв та узгоджувала їх з керівництвом. Аналізувала свої результати опираючись на статистику. Мала багато успішних кейсів з використанням моїх сценаріїв в відео. Дотримувалась дедлайнів та поставлених задач.
Created dramatic/comedy scenarios for videos. The general searched for ideas for scripts and encouraged them carefully. I analyzed my results based on statistics. There are a lot of successful cases from my video scenarios. Deadlines and assigned tasks were met.

Шеф-редактор

с 08.2020 по 04.2021 (8 месяцев)
IVORY films, Київ (ЗМІ, медіа)

Я координувала та керувала редакційною групою на етапах підготовки та розробки програм. Створювала та редагувала сценарії для програм. Навчала команду створювати сценарії та заявки для розробки програми. Я призначала і контролювала завдання для журналістів і старших редакторів. Керувала записом програм у студії та займалася процесами постпродакшну.

I coordinated and managed the editorial team at the stages of program preparation and development. Created and edited scripts for programs. Trained the team to create scripts and applications for program development. I assigned and supervised tasks for journalists and senior editors. She managed the recording of the program in the studio and was involved in post-production processes.

Старший редактор

с 04.2018 по 08.2020 (2 года 4 месяца)
IVORY films, Київ (ЗМІ, медіа)

Я створювала синопсиси і розробляла сценарії для студійного запису. Моніторила прогрес журналістів у розробці теми та допомагала в роботі з героями. Попередньо обрані теми для запису затверджувала у керівництва та розробляла драматургію сюжету. Координувала знімальні групи та журналістів під час виїзних завдань.

I created synopses and developed scenarios for studio recording. She monitored the progress of journalists in the development of the topic and helped in the work with the heroes. She approved pre-selected topics for recording with the management and developed the dramaturgy of the plot. Coordinated film crews and journalists during weekend assignments.

Журналіст

с 08.2016 по 04.2018 (1 год 8 месяцев)
IVORY films, Київ (ЗМІ, медіа)

Я займалася пошуком та розробкою тем для програми. Взаємодіяла з героями програм та керувала знімальною групою у відрядженнях. Знімала відеосюжети для програм та приймала участь в монтажі. Працювала на знімальному майданчику з експертами та героями програми.

I was engaged in the search and development of themes for the program. She interacted with the characters of the programs and managed the film crew on business trips. Filmed video clips for programs and took part in editing. She worked on the set with experts and heroes of the program.

Журналіст

с 01.2015 по 04.2016 (1 год 3 месяца)
Ритм TV, Рівне (ЗМІ, медіа)

В мої обовʼязки входило створення новинних сюжетів та опитувань. Я займалась пошуком і розробкою ідей для новин, прописувала текст для сюжету, робила начитку і монтаж.

My duties included creating news stories and polls. I was engaged in searching and developing an idea, writing the text for the plot, proofreading, and editing.

Образование

Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем'янчука

Журналістика, Рівне
Высшее, с 2012 по 2017 (5 лет)

Знания и навыки

  • Уважність
  • Креативність
  • Редагування текстів
  • Створення відеоконтенту
  • Розробка контент-плану
  • Зйомка stories
  • Створення Reels
  • Комунікабельність

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: