Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 2 мая 2024

Надія

Продавець-консультант, 15 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
20 лет
Город проживания:
Подрясное
Готов работать:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Різноробочий

с 01.2023 по 02.2024 (1 год 1 месяц)
МакДональдз Юкрейн ЛТД, ПІІ (Готельно-ресторанний бізнес)

Знания и навыки

Розсудливість Пунктуальність Щедрість Вміння слухати Впевненість у собі Самоконтроль Етичність Творчість Лояльність Далекоглядність Охайність Порядність Проникливість Старанність Націлена на результат Урегулювання конфліктів Креативність Вміння працювати в команді Життєрадісність Стриманість Вихованість Відкритість Щирість Чесність Любов до самовдосконалення і постійного росту Емоційний інтелект Гнучкість мислення Енергійність Критичне мислення Адаптивність Терпеливість Працьовитість Відповідальність Стресостійкість Доброзичливість Комунікабельність Здатність до навчання Знання стандартів обслуговування Наполегливість Зосередженість

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Я веду здоровий спосіб життя . Без шкідливих звичок.
Мої хоббі : Спорт , хореографія, поезія , скетчінг, читання і література , правопис , музика, фітнес, вивчення мов, йога, філософія , медитація , психологія , гімнастика, колекціонування ,стретчінг, DIY-ремесло , досліджування нового , дисциплінованість , прогулянка , пілатес , письменництво, акробатика.захоплююсь спілкуванням з людьми. На все знаходжу час , оскільки я жайворонок А також відкрита для світу.
Спокійно переживаю труднощі і випробовування у житті , що спадають на мою долю. НЕ допускаю конфліктів у стосунках з людьми , вирішую все мирним шляхом .
Я оптиміст і навіть з негативного досвіду я візьму урок ,задля подальшого зростання я не зупиняюсь і завжди маю надію на краще .
Моє найулюбленіше хоббі зі всіх - це покращувати своє життя , допомагати іншим . Спілкування з людьми, пошуки розуміння .🐦‍🔥

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: