Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 Файл

Полина

Бухгалтер

Возраст:
40 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Хмельницька Поліна Вікторівна

Бажана посада: Головний економіст
Стартовий оклад: 35000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Електронна пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 06.11.1983 р. (38 лет )
Пол: Жіночій
Сімейний стан: Незаміжня, є діти
Досвід роботи:
З 06.06.2023 по теперішній час
В компанії: УкрЕксім Банк, Київ
Посада: Головний економіст управління бек-офісного супроводження кредитних та документарних операцій Операційного департаменту
Функціональні обов’язки :
Здійснення повного розрахунку грошових зобов’язань клієнтів Банку за визначений період перед Банком, згідно запитів профільних підрозділів Банку.
Здійснення розрахунку пені по кредитним угодам позичальника Банку згідно запитів профільних підрозділів Банку.
Здійснення щорічних інвентаризаційних заходів в межах компетенції напряму.
Здійснення додаткового контролю ручних операцій виконаних в системі Банку на основі службових записок/розпоряджень отриманих від профільних підрозділів Банку.
Здійснення моніторингу та контроль виконання індивідуальних умов кредитних договорів позичальників Банку( індивідуальні графіки, сплата відсотків, комісій та основного боргу).
Контроль погашення безнадійної заборгованості.
Здійснення інших розрахунків згідно запитів підрозділів Банку.

З 07.2018 по 01.06.2023 (3 года 4 мес.)
В компанії: ОЩАДБАНК, Київ
Посада: Головний економіст відділу супроводження та контролю активних операцій ММСБ управління супроводження та контролю активних операцій і ММСБ Департаменту бек-офісу
Функціональні обов’язки :
Перевірка дотримання умов здійснення кредитних операцій згідно затверджених у Банку процедур та параметрів кредитних продуктів до моменту створення угоди/виконання операції:
- наявність та чинність рішення уповноваженого колегіального органу про здійснення кредитної операції, відповідність рішення ліміту його повноважень;
- повноту і коректність оформлення пакету документів для здійснення кредитної операції (в т.ч. витягів з реєстрів обтяження);
- відповідність умов кредитного договору рішенню уповноваженого колегіального органу щодо надання кредиту;
- належність клієнта, з яким здійснюється кредитна операція, до пов’язаних осіб тощо.
Здійснення внесення та, за необхідності, коригування в АБС значень параметрів договорів, укладених за кредитною операцією. Здійснення відкриття штатними засобами АБС рахунків за договорами по кредитних операціях і договорах забезпечення, заповнення/коригування їх параметрів в АБС та інших автоматизованих системах (за необхідності). Здійснення в АБС операції блокування/розблокування грошових коштів (банківських металів), розміщених на депозитних рахунках, майнові права по яких виступають забезпеченням по кредитних операціях. Здійснення в АБС оформлення та проведення документів на видачу кредитних коштів клієнтам мікро-, малого та середнього бізнесу, відображення зобов’язань і забезпечення за кредитними операціями. Здійснення контроль своєчасності в межах компетенції Відділу, визначеної внутрішніми нормативними документами:
- виконання позичальниками і партнерами Банку (страховими компаніями) договірних зобов'язань;
- надання підрозділами Банку документів по супроводженню кредитних договорів, в т.ч. копій документів кредитної справи на мережевому ресурсі (надання яких є умовою видачі кредитних коштів), створеному для обміну інформацією між службами РУ та зберігання електронної кредитної справи клієнта (витягів з державних реєстрів) та, за необхідності, повідомляє відповідні структурні підрозділи Банку. Виконання в АБС облік операцій відповідно до укладених договорів, а також списання безнадійної заборгованості за кредитними операціями з клієнтами мікро-, малого та середнього бізнесу, переуступки прав вимоги тощо. Здійснення контроль результатів виконання в АБС автоматизованих функцій обліку кредитних операцій (нарахування відсотків і комісій, погашення заборгованості, перенесення на рахунки простроченої заборгованості тощо). Здійснення щоденний розподіл залишків за транзитними рахунками за кредитними операціями юридичних осіб, отриманих страхових відшкодувань і залишків за відповідними рахунками для обліку доходів майбутніх періодів. Приймання в АБС дані щодо коригування процентних доходів та сум сформованого резерву переданих із системи FineVare та контролює виконання функцій при прийманні цих даних. Проведення, за необхідності, коригування в АБС облікових даних за кредитними операціями. Надання інформацію та матеріали за кредитними операціями іншим підрозділам на підставі відповідних запитів. Здійснення інвентаризації кредитного портфеля, планові та позапланові інвентаризації рахунків та параметрів кредитних операцій. Забезпечення дотримання вимог нормативних документів в частині обліку активних операцій з клієнтами мікро-, малого та середнього бізнесу. Здійснення роботи щодо відпрацювання протоколів помилок, які формуються при перевірці файлів статистичної звітності НБУ (в межах компетенції відділу) за операціями установ Банку, супроводження яких здійснюється Відділом. Забезпечення виявлення операцій, які підлягають фінансовому моніторингу, або можуть бути пов’язані з легалізацією доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванням тероризму, надає повідомлення про такі операції підрозділу фінансового моніторингу установи банку, де відкрито рахунок клієнта, супроводження операцій яких здійснюється Департаментом. Виконання вимоги із забезпечення безпеки інформації, передбачені законодавством України та внутрішніми нормативними документами Банку. Здійснення контроль за забезпеченням запобігання участі та/або використання Банку в незаконних операціях при взаємовідносинах з клієнтами та контрагентами.

З 02.2008 по 03.2018 (10 лет 1 мес.)
В компанії: Комерційний Банк, Київ
Посада: Головний економіст
Функціональні обов’язки:
З 2008 по 10.2009 Комерційний Банк, Київ Заступник начальника управління по роботі з фізичними особами, начальник депозитного відділу операційного управління по роботі з фізичними особами.
З 10.2009 по 2012 Комерційний Банк, Київ Головний економіст відділу обліку контролю та супроводження операцій по рахунках клієнтів та інших розрахунків Управління супроводження обліку та контролю банківських операцій.
З 2012 по 10.2016 Комерційний Банк, Київ Заступник начальника відділу обліку та супроводження операцій по рахунках клієнтів та інших розрахунків Управління супроводження обліку та контролю банківських операцій.
З 10.2016 по 10.2018 Комерційний Банк, Київ Начальник відділу обліку і контролю кредитних операцій, управління супроводження кредитних та карткових операцій Операційного департаменту. Функціональні обов’язки: Здійснення контролю за термінами та умовами виконання кредитних договорів. здійснення контролю за дотриманням встановлених лімітів при проведені кредитних операцій. Здійснення контролю за статистичною звітністю до НБУ за операціями Відділу Супроводження справ корпоративного бізнесу по виданим гарантіям, приймання на підставі акту прийому передач відповідного пакету документів, перевірка дотримання вимог щодо нотаріального посвідчення договорів. Складання статистичної звітності в системі BCZ UkrCard+. Бухгалтерський облік за позабалансовими рахунками 90,91,95,9 Бухгалтерські облік за рахунками 8 класу. Здійснення бухгалтерського обліку операцій по формуванню/розформуванню резервів під кредитні операції.

З 10.2004 по 06.2005 (8 мес.)
В компанії: ВАТ "Міжнародний комерційний Банк", Киев
Посада: Економіст відділення №4

З 2004 по 2005 ВАТ "Міжнародний Комерційний Банк" Київ Посада: Економіст відділення №З
З 2005 по 2006 В компанії: ТОВ "Металпром" Посада: Бухгалтер
З 2006 по 2006 В компанії: ЗАО "Инициатива"Посада: Бухгалтер касир
З 2007 по 2008 В компанії: Комерційний Банк, Київ, Головний економіст операційного управління

Освіта
Навчальний заклад: Київський Славістичний Університет
Дата закінчення: 2005-07-01
Факультет: Економіка та підприємство
Спеціальність: Облік та аудит

Іноземна мова та комп’ютерні навички
Англійська: на даний момент вивчаю

Рівень володіння комп’ютером : користувач
Комп’ютерні навички: Користувач ПК: Windows, Word, Excel, Internet E-mail.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Помічник бухгалтера
Киев, Днепр, Каменское

Бухгалтер, економіст
Киев, Удаленно

Бухгалтер
Киев

Бухгалтер
25000 грн, Киев

Бухгалтер (зарплата, виробництво)
Киев, Лубны, Удаленно

Бухгалтер
Киев, Удаленно

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: