Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 25 апреля 2024 Файл

Марина

Технолог харчової промисловості

Возраст:
41 год
Город:
Черкассы

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

БОГДАНОВА МАРИНА ВАСИЛІВНА

Особисті дані
Дата народження: 05.11.1982
Повна зайнятість
Проживання: м. Черкаси
Громадянство: Україна
Моб. телефон [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Ціль: головний технолог/завідуючий виробництвом
Бажана заробітна плата – 35000 – 40000грн
Освіта:
- В 2017р. закінчила «Національний університет харчових технологій» і здобула
освітньо- кваліфікаційний рівень спеціаліста за спеціальністю «Технологія хліба,
кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів»
- В 2008р. закінчила «Східноєвропейський університет економіки і менеджменту»
і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Економіка підприємства» та здобула
кваліфікацію спеціаліста з економіки підприємства
- В 2003р. закінчила «Черкаський політехнічний технікум» за спеціальністю
«Економіка підприємства» і здобула кваліфікацію молодшого спеціаліста з економіки
підприємства
Досвід роботи:
- Головний технолог
з 10.10.2019р. по сьогодні, ТОВ «Світ ласощів»
Функціональні обов’язки:
 Забезпечувати удосконалення технологічної підготовки виробництва, впровадження
нових технологій
 Організація розробки та впровадження нових видів продукції
 Організація розробки технологічної документації на виробничі процеси (торти
вафельні, цукерки вафельні, печиво (цукрове, затяжне, вівсяне, кукурудзяне), вафлі,
кекси, рулети
 Розробка рецептур, норм витрат допоміжних матеріалів
 Контроль дотримання затверджених рецептур, норм витрат сировини і допоміжних
матеріалів на всіх стадіях виробництва
 Розробка технологічної документації (технічні умови, технологічні інструкції, карти
технологічних режимів, витяги на робочі місця, дозвільні документи, тощо)
 Розробка заходів по зменшенню норм втрат сировини та матеріалів
 Розробка виробничих планів на добу (по змінно), протягом звітного тижня
 Здійснення оперативно-виробничого планування протягом планового періоду (тижня,
доби, зміни) відповідно до поданих замовником замовлень
 Надання начальникам цехів планів на тиждень, добу, зміну
 Контроль санітарного стану виробничих приміщень, обладнання в виробничих цехах

- Провідний технолог з 03.06.2019р. по 09.10.2019р. (4 місяці), ТОВ «Світ
ласощів»
- Старший технолог з 12.05.2016р. по 02.06.2019р. (3 роки і 1 місяць), ТОВ
«Світ ласощів»
- Інженер-технолог по новим видам з 22.02.2013р. по 10.03.2015р. (2 роки і 1
місяць), ТОВ «Світ ласощів»
- Інженер-технолог по звітності з 01.11.2008р. по 21.02.2013р (4 роки 3
місяці), ТОВ «Світ ласощів»
- Приймальник здавач готової продукції цеху вафель з 01.08.2008р. по
31.10.2008р. (3 місяці), ТОВ «Світ ласощів»
- Тістороб цеху вафель з 15.04.2002р. по 31.07.2008р. (6 років і 3 місяці), ТОВ
«Світ ласощів»
- Кондитер з 05.10.2000р. по 14.04.2002р (1 рік 6 місяців), ДП «Черкаська
бісквітна фабрика»

Професійні навички:
 навички роботи з комп’ютером - впевнений користувач Word, Excel
 1С підприємство – використовую в даний час
Знання мов:
 Вільно володію українською, російською мовою
Особисті якості:
 Акуратність, чесність, пунктуальність, комунікабельність, відповідальність,
охайність, дисциплінованість, бажання розвиватися.
Додаткова інформація:
 Сімейний стан: одружена.
 Можливість відряджень: так.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: