Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 апреля 2024 Файл

Євгенія

Фахівець із системи якості харчових виробництв

Возраст:
23 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ЄВГЕНІЯ КОВТУН Моя головна мета - стимулювати власний розвиток та удосконалення. Мене
зацікавлює забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, що стало
актуальнимще під час університетської освіти, коли я займалася дослідженням
системи НАССРза міжнародними стандартами. Мої дії завжди націлені на результати,
я готова витрачати всю свою енергію та наполегливість на досягнення цілей. Маю
сильні комунікативні навички, сприяючи позитивним відносинам та успішній співпраці
в команді, а також маю знання управління якістю та внутрішніх аудитів у харчовій
промисловості, що дозволяє мені вирішувати виклики та розглядати нові ідеї.

Особисті дані Досвід роботи
Адреса
вулиця Героев Севастополя 7А Стажування 2021 - 2022
Київська Макаронна фабрика, Київ
03126 Київ
Номер телефону На Київській макаронній фабриці, моя основна відповідальність полягала у контролі
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») якості виробництва, відслідковуванні та аналізі процесів виготовлення макаронних
Email виробів, наданні експертної оцінки сировини та готового продукту а також
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») удосконаленні виробничих процесів та впровадженні нових технологій для
Дата народження підвищення ефективності виробництва.
14-09-2000
Стать Стажування 2023 - 2024
Жіноча ПрАТ «Лантманнен Акса», Київ
LinkedIn Моя практика на виробництві включала контроль якості продукції, дотримання
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») виробничого графіку та участь у внутрішніх аудитах. Цей досвід дозволив мені
отримати глибокі знання в галузі виробництва та розвинути навички ефективної
Інтереси роботи в команді промислового підприємства.

Фітнес
Спорт
Освіта і кваліфікації
Читання
Магістр жов 2022 - лют 2024
Психологія
Національний університет харчових технологій, Київ
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.
Мови Кваліфікаційна робота на тему: «Розроблення плану VACCP для виробництва
Українська екструзійних гречаних пластівців для ПрАТ «Лантманнен АКСА».
Англійська Приймала участь у Міжнародній науково‑практичній конференції «Якість і безпека
Французька харчових продуктів» у місті Києві 2023 року та публікація трьох тез доповідей
свідчать про моє зацікавлення у науковому дослідженні та мою здатність внести свій
внесок у розвиток науки у галузі безпеки та якості харчових продуктів.

Бакалавр вер 2018 - чер 2022
Національний університет харчових технологій, Київ
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.

Навички
Експертиза харчових
продуктів
Уміння працювати з
документацією
Володію знаннями вимог
міжнародних стандартів
Маю досвід у розробці
планів систем VACCP та
TACCP
Microsoft Word, Excel,
PowerPoint, Mathcad
Систематичність та
уважність
Вміння працювати в команді
та самостійно
Гнучкість та адаптивність

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: