Євгенія
Фахівець із системи якості харчових виробництв
- Возраст:
- 23 года
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон , эл. почту и LinkedIn.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/10647674
Загруженный файл
Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.
зацікавлює забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, що стало
актуальнимще під час університетської освіти, коли я займалася дослідженням
системи НАССРза міжнародними стандартами. Мої дії завжди націлені на результати,
я готова витрачати всю свою енергію та наполегливість на досягнення цілей. Маю
сильні комунікативні навички, сприяючи позитивним відносинам та успішній співпраці
в команді, а також маю знання управління якістю та внутрішніх аудитів у харчовій
промисловості, що дозволяє мені вирішувати виклики та розглядати нові ідеї.
Особисті дані Досвід роботи
Адреса
вулиця Героев Севастополя 7А Стажування 2021 - 2022
Київська Макаронна фабрика, Київ
03126 Київ
Номер телефону На Київській макаронній фабриці, моя основна відповідальність полягала у контролі
[
Email виробів, наданні експертної оцінки сировини та готового продукту а також
[
Дата народження підвищення ефективності виробництва.
14-09-2000
Стать Стажування 2023 - 2024
Жіноча ПрАТ «Лантманнен Акса», Київ
LinkedIn Моя практика на виробництві включала контроль якості продукції, дотримання
[
отримати глибокі знання в галузі виробництва та розвинути навички ефективної
Інтереси роботи в команді промислового підприємства.
Фітнес
Спорт
Освіта і кваліфікації
Читання
Магістр жов 2022 - лют 2024
Психологія
Національний університет харчових технологій, Київ
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.
Мови Кваліфікаційна робота на тему: «Розроблення плану VACCP для виробництва
Українська екструзійних гречаних пластівців для ПрАТ «Лантманнен АКСА».
Англійська Приймала участь у Міжнародній науково‑практичній конференції «Якість і безпека
Французька харчових продуктів» у місті Києві 2023 року та публікація трьох тез доповідей
свідчать про моє зацікавлення у науковому дослідженні та мою здатність внести свій
внесок у розвиток науки у галузі безпеки та якості харчових продуктів.
Бакалавр вер 2018 - чер 2022
Національний університет харчових технологій, Київ
Спеціальність: Харчові технології.
Освітня програма: Технологічна експертиза та безпека харчових продуктів.
Навички
Експертиза харчових
продуктів
Уміння працювати з
документацією
Володію знаннями вимог
міжнародних стандартів
Маю досвід у розробці
планів систем VACCP та
TACCP
Microsoft Word, Excel,
PowerPoint, Mathcad
Систематичність та
уважність
Вміння працювати в команді
та самостійно
Гнучкість та адаптивність
Похожие кандидаты
Фахівець з системи якості, харчовий технолог, зав. виробництва
Киев
Директор заводу, фабрики, виробництва
75000 грн, Киев
Завідувач виробництва, контролер якості харчової продукції
30000 грн, Киев
Керівник відділу якості, директор з виробництва, технолог на виробництво
Киев, Запорожье
Менеджер з якості (ISO IEC 17025), фахівець лабораторії, агроном, консультант із захисту рослин
Киев