Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 29 апреля 2024 Файл

Тетяна

Фінансовий аналітик (банк)

Возраст:
47 лет
Город проживания:
Полтава
Готов работать:
Киев, Полтава

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме
Кобець Тетяна Олександрівна

Контактна інформація:
тел.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи
2012-2015 рр. Філія АТ «Укрексімбанк» у м. Полтаві
• Провідний економіст служби супроводження заставних зобов’язань.
Функціональні обов'язки:
Організація роботи управління за такими напрямами: Проведення оцінки майна пропонованого у заставу силами управління та незалежних оціночних кампаній. Аналіз ліквідності забезпечення. Проведення планових та позапланових перевірок стану заставного майна. Розгляд питань та участь у прийнятті рішення кредитним комітетом. Робота із договорами застави.
2011-2012 рр. Полтавська дирекція ПАТ «Терра-Банк»
• Начальник відділу кредитування юридичних та фізичних осіб.
Функціональні обов'язки:
Аналіз пакету документів на отримання кредиту клієнтів МСБ та фізичних осіб; оцінка кредитоспроможності підприємств, кредитних проектів; структурування запитів в залежності від бізнесу та фінансового стану клієнта; підготовка кредитних заявок для схвалення кредитним комітетом та захист проєктів на кредитному комітеті; підготовка кредитних договорів, підготовка договорів забезпечення, поручительства, застави, іпотеки; контроль за підписанням узгоджених кредитних договорів; супроводження кредитних угод в процесі видачі; контроль виконання умов договорів: виконання додаткових умов кредитних договорів, контроль страхових угод, контроль переоцінки заставного майна, контроль строків погашення кредитних платежів, перерахунок лімітів овердрафтів, контроль подачі фінансової звітності та переоцінкою класу позичальників;
2006-2011 рр. Центральний регіональний департамент АКІБ «УкрСиббанк» у м. Полтаві
• Начальник відділу контролю кредитних операцій корпоративного бізнеса УК ЦРД.
Функціональні обов'язки:
Супроводження кредитних (авто, іпотечне кредитування, під заставу майна), документарних операцій. Нарахування відсотків, амортизація дисконту/премії.Формування резервів. Проведення кредитного моніторингу (погашення кредиту та процентів, перенесення заборгованості на рахунки простроченої заборгованості).Підготовка розрахунків кредитній заборгованості, розрахунок пені, штрафів для подальшої передачі інформації до суду.
2005-2006 рр. Центральний регіональний департамент АКІБ «УкрСиббанк» у м. Києві
• Бухгалтер 2-ої категорії управління бухгалтерського обліку.
Функціональні обов'язки:
Бухгалтерське супроводження та контроль відображення на рахунках бух. обліку кредитних операцій юридичних осіб;контроль нарахування відсотків, комісій за користування кредитними коштами, штрафних санкцій;нарахування не визнаниих доходів, відображення прострочки, розрахунок ефективної ставки;погашення заборгованості, закриття угод;
контроль виконання регламентних операцій;налаштування рахунків, операцій в ОДБ;
тестування операцій, процедур за кредитними операціями;
внесення змін до кредитної угоди в ОДБ із контролем відповідних документів;
контроль та налаштування параметрів статистиної звітності за кредитними договорами;
2003-2005 рр. Київське регіональне управління АКІБ «УкрСиббанк»
• Фахівець з кредитування фізичних осіб.
Функціональні обов'язки:
Консультація клієнтів споживчого кредитування, іпотечного кредитування, заставного кредитування, автомобільного кредитування; перевірка інформації про потенційних позичальників на достовірність ідентифікації клієнта; робота з базою даних; оформлення кредитних заявок на отримання кредитів у програмі Банку; підготовка кредитної документації; винесення та захист кредитних справ на КК; видача іпотечного, заставного та автомобільного кредиту. Залучення та оформлення депозитів фізичних осіб. Відкриття та супровід усіх видів кредитів та депозитів, а також пластикових карток та поточних рахунків клієнтів. Налагодження взаємин зі страховими компаніями та автосалонами.

2001-2003 рр. Полтавська обласна філія АППБ «Аваль»
• Провідний економіст відділу з юридичними особами.
Функціональні обов'язки:
Відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб, комплексне обслуговування юридичних осіб (оформлення зарплатних договорів, робота по зарахуванню заробітної плати, «Клієнт-Банк»).

2000-2001рр. Полтавська обласна філія АППБ «Аваль».
• Касир
Функціональні обов'язки:
Обслуговування фізичних та юридичних осіб по всьому спектру банківських касових операцій та послуг. Готівковий розрахунок клієнтів за операціями: комунальні платежі, податки, збори, виручка,банківські метали та монети, перекази, перевірка платоспроможності банкнот. Архівування касових документів, інкасація.

Освіта
1995-2000 рр. – Полтавський державний педагогічний університет ім. В.Г. Короленка.Спеціальність: Початкове навчання, педагогіка і методика середньої освіти,хореографія.
2000-2002 рр. – Полтавський університет споживчої кооперації України. Спеціальність: Фінансист - економіст.

Додаткові
відомості
Російський, український – вільно, англійський – Pre-intermediate(є сертифікат);
Рівень володіння комп’ютером: Продвинутий користувач MS Office.
Комп’ютерні навички: SAP, ОДБ,В2,RS-bank, M.E.D.O.C., 1С УТП 8.3,Клієнт – Банк.

Особисті якості
Комунікабельна, організована, відповідальна, швидко навчаюсь новому, здатність к аналітичному мисленню,ініціативна, здатність швидко приймати ефективні рішення, уміння працювати в команді, прагнення до здобуття нових знань, стресостійка.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: