Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2024

Анна

Фахівець з закупівель

Город:
Запорожье

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Головний спеціаліст командування

с 11.2022 по наст. время (1 год 6 месяцев)
Василівський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (Сили оборони)

Головний спеціаліст сектору договірно-правової роботи

с 11.2020 по 08.2022 (1 год 9 месяцев)
Департамент надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Запорізької міської ради, м. Запоріжжя, Україна., Запоріжжя (Державні організації)

•Уповноважена особа із закупівель.
Організація та проведення процедур закупівель / спрощених закупівель згідно із Законом України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон). Забезпечення об’єктивності і неупередженості процесу організації та проведення процедур закупівель / спрощених закупівель в інтересах Замовника. Виконання основних завдань та функцій на підставі Закону та інших нормативно-правових актів у сфері публічних закупівель. Укладання договорів про закупівлю відповідно до норм Цивільного та Господарського кодексів України.

Головний спеціаліст відділу фінансово-бухгалтерської роботи та управління персоналом.

с 11.2008 по 09.2020 (11 лет 10 месяцев)
Регіональне відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській, Запорізькій області, Запоріжжя (Державні організації)

Виконання основних завдань та функцій передбачених посадовою інструкцією та положенням «Про відділ фінансово-бухгалтерської роботи та управління персоналом», згідно з затвердженою бюджетною політикою установи.
•Ведення та відображення в бухгалтерському обліку операцій та узагальнення й накопичення інформації за господарськими операціями, для складання фінансової і бюджетної звітності, відповідно до НП(С)БОДС та інших нормативно-правових актів щодо ведення бухгалтерського обліку в порядку, установленому Міністерством Фінансів України.
•Організація та проведення процедур закупівель / спрощених закупівель згідно із Законом України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон). Забезпечення об’єктивності і неупередженості процесу організації та проведення процедур закупівель / спрощених закупівель в інтересах Замовника. Виконання основних завдань та функцій на підставі Закону та інших нормативно-правових актів у сфері публічних закупівель. Укладання договорів про закупівлю відповідно до норм Цивільного та Господарського кодексів України.

Образование

Класичний приватний університет

Економіка і підприємництво «Фінанси»., Запоріжжя
Высшее, с 2009 по 2010 (1 год)

Ступінь: Спеціаліст.

Дополнительное образование и сертификаты

●Підвищення кваліфікації в Запорізькому національному університеті за дистанційною формою навчання за програмою «ДІЛОВА УКРАЇНС

2023

●Сетрифікат Уповноваженої особи для роботи на веб-порталі Уповноваженого органу «ProZorro»

2021
Сертификат

●«Онлайн. Закупівля електричної енергії на 2022 рік: загальні умови придбання та особливості використання Prozorro Market». (Ак

2021

Знания и навыки

Комунікабельність ● Постійно вдосконалюю свої навички Здатність до навчання Уміння аналізувати Ведення переговорів з постачальниками

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Английский — начинающий

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: