Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 16 мая 2024 Файл

Юлія

Помічник керівника, діловод (аудит)

Возраст:
39 лет
Город:
Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Біографічна довідка
Михайленко Юлія Миколаївна
Число, місяць і рік народження
13 червня 1984року
Громадянство
Україна
Місце народження
місто Харків
Освіта
Повна вища: диплом Національного технічного університету «Харківського політехнічного інституту» за спеціальністю «Енергетичний менеджмент» (2007р.)
Науковий ступінь, вчене звання
немає
Нагороди, почесні звання
«Молода людина року» міста Харків, 2001р.
Загальний стаж роботи
22р. 5м. (станом на 28.02.2023р.)
Контактні дані
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»), e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Трудова діяльність
з 03.2007р. по 01.2008р.
ТОВ «Право-Респект», адміністратор з оренди нерухомого майна (ведіння договорів оренди з орендаторами та суборендаторами, оформлення рахунків та актів на комунальні послуги по будівлі нежитлового фонду, розподіл між орендаторами)
з 02.2008р. по 10.2009р.
ПП «Сервіс-агенство «ІГМА-Еліт», помічник директора (ведіння договорів з замовниками послуг фото- та відео- зйомок)
з 10.2009р. по 03.2012р.
ТОВ «Укрпромінвест-кондитер-Харків», оператор логістики (формування маршрутів доставки замовлень, оформлення супровідної документації)
з 04.2012р по цей час
АТ «Українські енергетичні машини» (до реорганізації ДП «Завод «Електроважмаш», провідний інженер-технолог Відділу головного енергетика (ведіння щомісячних звітів в використання паливно-енергетичних ресурсів (ПЕР) з енергопостачальними організаціями, розподіл використаних ПЕР по підрозділам підприємства, розрахунок планових лімітів використання ПЕР, оформлення річної звітності по підприємству).
за сумісництвом з 08.2016р. по 02.2022р.
ФОП Панченко В.І. – торгова марка жіночого взуття Vikttorio, менеджер по роботі з клієнтами (збір та ведіння замовлень на виготовлення продукції з гуртовими та роздрібними клієнтами, представляла виробника на виставках Leather and Shoes у Києві та Galychyna Shoes Expo у Львові, організувала та адмініструвала групу у Вайбері для оптовиків по новим позиціям для замовлення та розпродажем залишків).
Додаткова інформація: впевнений користувач Microsoft Word та Excel, програмами для обліку ТОРГСОФТ та ISpro, маю базові навички роботи в 1С, водійські права категорії В (стаж водіння 19років).
Особисті якості: комунікабельність, цілеспрямованість, швидке навчання, порядність, доброзичливість, відповідальність, націленість на результат.

Наміри: в пошуку цікавої стабільної роботи з гідною заробітною платою та перспективою розвитку.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: