Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 9 мая 2024 Файл

Олександра

Провідний економіст

Возраст:
46 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Олександра Анатоліївна Малишко
м. Дніпро,
Контактний тел: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Фахівець фінансово-економічної діяльності.

Дата народження: 11.11.1977.
Освіта: вища.
У 2001 р закінчила ІБФО ПДАБА (будівельна академія) економіка, фінанси. Червоний диплом.
Особисті якості: комунікабельність, здатність швидко навчатися, націленість на результат, люблю працювати в колективі, схильна до саморозвитку, вивчення нової інформації, застосовую творчий підхід до вирішення складних завдань.
Маю заохочення і грамоти за успіхи і досягнення у трудовій діяльності.
Досвід роботи:
2021 р. працювала фахівцем з фінансового аналізу у планово-економічному відділі ТОВ «ТД «М’ясна весна».
Обов’язки: формування прейскурантів на товарну продукцію для дрібнооптових та роздрібних магазинів, введення прейскурантів продукції в 1С-8. Моніторинг риночних цін відповідно до артикулів товарної продукції. Аналітика динаміки змін вартості на товарну продукцію від поставників та інше.

2018-2021 р.р. працювала в Дніпропетровській обласній державній адміністрації на посаді провідний інспектор департаменту ЖКГ.
Обов'язки: розгляд звернень громадян, вирішення викладених у зверненнях проблем, надання консультативної інформації в рамках чинного законодавства України. Формування в рамках компетенції департаменту відповідей на запити Офісу Президента України, Кабінету Міністрів України та інших.
За час роботи на цій посаді тимчасово виконувала обов'язки начальника відділу звернень громадян, отримала нові навички в юридичних питаннях.
Маю заохочення і грамоти за успіхи і досягнення у трудовій діяльності.

2016-2018 р.р. Працювала в ДП «Північтепломережа» КП «Дніпротеплоенерго» ДОР, економіст 1 к., економіст МТЗ 1 к.
Обов'язки: Формування фінансових звітів 6 дочірніх підприємств (річних, квартальних); формування планових бюджетів; бюджет доходів і витрат, руху грошових коштів, складання інвестиційної програми; калькулювання витрат до договорів оренди, послуг, виконання робіт; укладання договорів оренди, послуг; супровід платежів за договорами.
Маю заохочення і грамоти за успіхи і досягнення у трудовій діяльності.

2001-2014 р.р. Працювала в ПАТ ДТЕК «Дніпрообленерго» на посаді економіст 2 к.
Консолідувала планові фінансові бюджети 27 структурних підрозділів, захищала річні планові бюджети на директоратах Компанії. Розробляла проєкти по оптимізації підприємства (передача об'єктів на аутсорсинг, інсорсинг; взаємодія з органами місцевого самоврядування (узгодження документів, передача об'єктів з балансу на баланс територіальної громади).
Займалася: формуванням бюджет доходів і витрат підприємства в розрізі структурних одиниць; аналітикою річних, квартальних, місячних витрат; брала участь у формуванні інвестиційної програми Компанії, формуванні річних планів інвестицій; формування річного плану закупівель; відповідала за: планування і контроль руху грошових коштів в розрізі виділених коштів департаменту. Розраховувала: техніко-економічні показники, одиничну розцінку, калькуляції на виконання робіт, послуг.
Маю заохочення і грамоти за успіхи і досягнення у трудовій діяльності.

Вивчала мови: англійську, грецьку, італійську.
Впевнений користувач ПК, офісних програм.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: