Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 10 мая 2024 PRO

Аліна

Банківський працівник

Возраст:
37 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Начальник відділу по роботі з державними закупівлями Управління докуме

с 08.2018 по наст. время (5 лет 9 месяцев)
АТ «КОМІНБАНК», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Пошук, консультування та залучення корпоративних клієнтів на обслуговування за документарними операціями. Отримання та аналіз пакету документів, підготовка та винесення на розгляд Кредитного комітету пропозицій щодо надання послуг з документарних операцій, якщо необхідно, проведення поглибленого фінансового аналізу, для підготовки кредитного резюме. Забезпечення процесу відкриття, закриття та обслуговування рахунків за документарними та кредитними операціями, підготовка до укладання, супровід процесу укладання (безпосереднє укладання) договорів щодо проведення документарних операцій(договори про надання акредитивів, гарантій, кредитні договори та договори застави). Перевірка наданих до банку документів за акредитивами та/або гарантіями на відповідність їх умовам міжнародних правил. Підготовка документів для участі Банку у конкурсних торгах на закупівлю фінансових послуг. Участь у відкритих торгах. Ведення реєстру договорів за документарними операціями. Підготовка розпоряджень відповідним підрозділам банку на відкриття рахунків, переказ коштів при здійсненні документарних операцій. Формування, ведення та зберігання справ за документарними, кредитними операціями. Здійснення контролю за своєчасною сплатою (нарахуванням) комісій. Постійний аналіз, моніторинг та узагальнення змін, які відбуваються в законодавчій та нормативній базах. Листування, за необхідністю здійснення запитів з різними державними та комерційними організаціями та установами. Внесення пропозицій до процедур і положень, які регламентують процес обслуговування документарних операцій. Здійснення постійного аналізу змін в ринковій кон’юнктурі з метою оперативного виявлення негативних тенденцій та своєчасного прийняття заходів щодо зменшення ризиків невиконання клієнтами зобов’язань за документарними операціями. Внесення пропозицій щодо вартості (тарифікації) банківських продуктів та послуг, зміни умов діючих та розроблення нових банківських продуктів з документарних операцій. Розробка та проведення навчальних семінарів (стажувань, тестувань, навчальних програм тощо) з документарних операцій; складання звітності по операціях, номенклатури справ, ведення діловодства та архівної справи.

Заступник начальника відділення

с 12.2017 по 08.2018 (8 месяцев)
АТ «БАНК ІНВЕСТИЦІЙ ТА ЗАОЩАДЖЕНЬ»., Київ (Фінанси, банки, страхування)

залучення клієнтів і продаж банківських продуктів;операційне обслуговування юридичних і фізичних осіб;надання повного спектру банківських послуг для юридичних та фізичних осіб;відкриття та супроводження карткових рахунків;інформування клієнтів про нові роздрібні банківські продукти та акції;формування документації щодо операцій по банківських продуктах відповідно до вимог діючих нормативних документів Банку;забезпечення виконання планових показників спіробітників відділення. Навчання та контроль співробітників відділення.

Старший операційний менеджер

с 12.2009 по 02.2017 (7 лет 2 месяца)
ПАТ «Діамантбанк»., Київ (Фінанси, банки, страхування)

Залучення та обслуговування фізичних та юридичних осіб на відділенні Банку. Консультації щодо продуктів Банку. Залучення клієнтів на обслуговування до Банку, здійснення крос-продажів банківських послуг. Виконнання особістого плану з продажів. Ефективна взаємодія між струкрурними підрозділами банку, для вирішення питпнь клієнтів. Відкриття, супроводження та закриття рахунків фізичних осіб (поточних, депозитних/строкових та карткових). Формування особистих справ клієнтів для передачі в архів. Робота з системами міжнародних грошових переказів, проведення операцій по наданню в оренду індивідуальних сейфів.

Образование

Київський Гуманітарний Інститут

Фінанси, Київ
Высшее, с 2004 по 2009 (5 лет)

Ступінь: магістр.

Знания и навыки

Неконфліктність Клієнтоорієнтованість Стресостійкість Мотивована на результат

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Немецкий — начинающий

Дополнительная информация

•Володіння компютером: Впевнений користувач - MS Office (Word, Exсel,Outlook, PowerPoint), Paint; Internet (MS Explorer)
•Робота з програмними комплексами банку: UP-Conline, Is-Card, CRM, «Scrooge»;«Cash and Billing»;Фінансово-бюджетна система; Системи оперативного обліку «БАС»; Системи міжнародних грошових переказів (WU,MG,Welsend);Б2;
Віддаю перевагу командній роботі. Маю високі аналітичні та комунікативні навички. Відповідальна, швидко вчусь, дотримуюсь корпоративної культури.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам