Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 12 мая 2024

Катерина

Організатор подорожей

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
19 лет
Город проживания:
Винница
Готов работать:
Винница, Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Вінницький державний педагогічний університет ім. Михайла Коцюбинськог

Психологія бізнесу
Неоконченное высшее, с 2021 по 2025 (4 года)

Знания и навыки

Соціальна психологія Психологія бізнесу Старанність Комунікабельність Відповідальність Організаторські здібності Активність Робота в команді Психологія Продуктивність Толерантність Здатність до навчання Уміння аналізувати Управління командою Урегулювання конфліктів Креативність Адаптивність Ведення переговорів

Знание языков

  • Английский — средний
  • Польский — выше среднего

Дополнительная информация

Хоча офіційно я не маю досвіду роботи на схожій посаді, мій величезний досвід у організації подорожей по Україні та Європі для себе та невеликих груп людей, свідчить про мою зацікавленість та вмілість у цій сфері.

Я успішно займаюся бронюванням житла, орендою автомобілів, складанням маршрутів по визначних місцях та пошуком кращих варіантів квитків, щоб забезпечити максимальний комфорт та задоволення під час подорожі. Моя самостійність та здатність швидко адаптуватися до змінних умов дозволяли забезпечувати успішний хід кожної подорожі.

Тепер я готова використати цей досвід у ролі організатора подорожей у вашій компанії, де зможу розвивати свої здібності та навички на новому рівні.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: