Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 13 мая 2024 Файл

Оксана

Менеджер з продажу

Возраст:
32 года
Город:
Коростышев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Стратович оксана
М. Коростишів, Житомирська область. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
28.12.1991 р.н. Одружена, маю двох дітей
Ціль
Менеджер по роботі з клієнтами, менеджер з продажу. Стабільний 8-й графік роботи з понеділка до п’ятниці, субота та неділя вихідний.
Досвід роботи
Коростишівська районна державна адміністрація Житомирської області
Головний спеціаліст відділу культури, молоді та спорту Коростишівської РДА, червень 2014 р – лютий 2021 р.
Обов’язки: робота з документами, робота з людьми, розробка поточних та перспективних планів роботи відділу, підготовка матеріалів до відзначення державними нагородами та почесними званнями, інші обов’язки згідно законодавства.
Менеджер з продажу компанії MYFREEDOM RENT жовтень 2021 – травень 2024. Дистанційна онлайн – робота.
Обов’язки: спілкування з гостями, прийом дзвінків, введення гостя від воронки новий лід до оплата отримана та виїзд. Безконтактне онлайн заселення гостей в апартаменти. Консультація з питань оплати та заїзду. Спілкування з клієнтами в чатах та на таких платформах як олх, дім-ріа, букінг, арбнб, добово. Підбір для гостя найзручнішої локації, виявлення потреб та робота із запереченнями. Вирішення побутових питань, які виникають під час проживання в апартаментах, залагодження конфліктів. Введення срм та Wubook. Заповнення звіту з продажу.
Освіта
Вища, магістр з управління персоналу та економіки праці, Житомирський державний технологічний університет, м. Житомир, 2009-2014 р.
Інтереси
Фотографія
НАВИЧКИ
Програми MS Office - впевнений користувач. Photoshop – впевнений користувач. Бінотел, кейсрм та коммо срм системи, Wubook - впевнений користувач. Працювала з Бітрікс24.

Soft skills
Завжди відповідально ставлюсь до поставленого завдання, стараюсь зробити все на вищому рівні, безконфліктна, уважна, комунікабельна, швидко навчаюсь, адаптивна.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: