Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 мая 2024 PRO

Татьяна

Розробник розвиваючих ігор, дизайнер

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
36 лет
Город:
Днепр

Контактная информация

Соискатель указал эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Педагог з творчого розвитку, методист

с 11.2008 по 05.2024 (15 лет 6 месяцев)
дитячий кіноцентр, Дніпро (Освіта, наука)

Розробка методів роботи з творчими дітьми, розробка і проведення конкурсів, акцій, виставок і т.п. різного масштабу, проведення семінарів для педагогів, створення друкованої продукції, ведення офіційної документації.

Образование

ДНУ; ШАГ; ДАНО

Філолог; графічний дизайнер; психолог, Дніпро
Высшее, с 2005 по 2024 (19 лет)

Маю закінчену вищу філологічну освіту (український філолог), навчалася графічному дизайну в академії "ШАГ", здобуваю зараз вищу освіту за напрямом "Психологія". Також маю середню мистецьку освіту (закінчила художню школу).

Знания и навыки

Створення логотипів Створення ілюстрацій Adobe Photoshop Adobe Illustrator Вміння малювати від руки Розробка ігрових методик Знання методик для розвитку дітей Досвід в організації масштабних заходів Базові навики web-дизайну Базові навики 3D графіки Базові навики InDesign Досвід написання наукових статей Досвід написання художніх та публіцистичних творів Творчий підхід Креативність Логічне мислення Комунікативність Організованість Доброзичливість Ініціативність Легко опановую нові вміння

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Ціную чесність і порядність. Вмію працювати в команді і самостійно. В голові завжди безліч ідей. Готова до цікавої творчої співпраці.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: