Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2024

Anna

Репетитор англійської

Возраст:
16 лет
Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Среднее

Знания и навыки

Ініціативність Викладання для дітей та підлітків Онлайн-викладання Google Meet Викладання для дошкільнят Проведення індивідуальних занять Комунікабельність Сумлінність Впевненість

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Вітання!
Мене звати Аня, мені 16 років. Я молодий репетитор англійської мови.
Діткам 1-6 класів можу покращити їх розуміння мови на канікулах, в період навчання в школі допоможу з якісним виконанням домашніх завданнь та поглиблювати їхні знання мови. Дошкільнятам зможу надати ази мови або просто ознайомити з найпоширенішою мовою світу.

З 6-ти років вивчаю англійську мову, з 12 поглиблено, на сьогодні маю рівень В1-В2, в народі називають В1+. Для учнів міста Чернігова можу проводити офлайн заняття, діткам з інших міст можу надавати знання онлайн. Заняття проводимуться українською та англійською мовою, без уживання мови ворога.
Більше деталей та ваших запитань можемо обговорити за номером [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: