Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 14 мая 2024

Анастасія

Репетитор англійської

Возраст:
14 лет
Город проживания:
Львов
Готов работать:
Львов, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Репетитор англійської

с 01.2022 по 05.2024 (2 года 4 месяца)
ossia school (Освіта, наука)

Знания и навыки

Пунктуальність Онлайн-викладання Комунікабельність Викладання для дітей та підлітків Впевненість Google Meet Проведення індивідуальних занять Quizlet Викладання для дошкільнят Викладання для дорослих Проведення групових занять Здатність до навчання Проведення зустрічей в Zoom Kahoot! Викладання корпоративної англійської Проведення розмовних клубів Викладання

Знание языков

  • Английский — свободно
  • Немецкий — продвинутый
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Польский — начинающий

Дополнительная информация

Я Анастасія та я займаюсь репетиторством та викладанням англійської вже понад 2 роки, спочатку я працювала у невеликій школі моєї подруги, набула там багато досвіду та почала шукати учнів самостійно та викладати їм. Більшості моїх учнів від 13 до 25 але я також маю багато досвіду працювати як з дітьми так і дорослими. В мене чудовий навик знайти з моїми студентами спільну мову, я маю до кожного індивідуальний підхід та готую дуже цікавий матеріал для уроків з інтерактивними іграми, цікавими презентаціями, тощо. Я маю великий experience викладати як учням з рівнем А0 так і C1. Я також готувала багатьох учнів до таких екзаменів як IELTS, TOEFL, SAT тощо.. Я є носієм англійської, англійська моя перша-рідна мова та мій рівень C1+. Розглядаю цю пропозицію як full time job))

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: