Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2024

Станіслав

Військовий психолог

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
33 года
Город:
Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Facebook.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Керівник виробництва

с 05.2020 по наст. время (4 года 1 месяц)
ФОП Латкін Станіслав Олегович, Миколаїв (Машинобудування)

Займаюсь інжинірингом та дрібносерійним виробниством з пластику, композитних матеріалів та еластомерів. Виготовляю комплектуючі для підриємств критичної інфраструктури: аграрний сектор, військова промисловість та медицина. Специфіка виробництва полягає у розробці інноваційних продуктів, які спрямовані на імпортозаміщення. На сьогоднішній день в Україні лишилось лише 2 таких підприємства, включаючи моє. Виготовляю комплектуючі для модернізації та оснащення військової техніки, корпусні деталі медичного обладнення, запчастини для аграрної промисловості.

Юрисконсульт

с 11.2012 по 05.2013 (6 месяцев)
ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СУДНОБУДІВНИЙ ЗАВОД ІМ.61 КОМУНАРА", Миколаїв (Машинобудування)

Діловодство, представництво інтересів підприємства в суді.

Образование

Кафедра військової підготовки Національного університету «Одеська юридична академія»

Офіцер запасу, ВОС 340005 - соціальна робота, Одеса
Высшее, с 2009 по 2012 (3 года)

МПЗ (морально-психологічне забезпечення, військовий психолог).

Миколаївський інститут права Національного університету "Одеська юридична академія"

Правознавство, Миколаїв
Высшее, с 2008 по 2013 (5 лет)

Цивільно-правова спеціалізація

Знания и навыки

Організованість Комунікабельність Структурованість Мотивую робітників Емпатійність Тактовність Сліпий друк Оптимізація ефективності Автоматизація через Excel Ведення власного бізнесу 9 років

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — средний

Рекомендации

  • Ольга Кучеріна

    Ольга Кучеріна

    Головний менеджер RND, ТОВ "ЮРІЯ-ФАРМ"

    Контактные данные скрыты
  • Задіора Вадим Юрійович

    Задіора Вадим Юрійович

    Головний менеджер, ТОВ НВП "Цифрові рішення"

    Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Планую поєднувати роботу в ЗСУ та виконання замовлень для критичної інфраструктури. Повністю дистанціював виробництво, тому основна робота, як керівника, займає не більше 2 годин на день. Може бути потреба у відрядженнях 2-3 рази на рік. Можу це робити по вихідним.

А В Т О Б І О Г Р А Ф І Я

Я, ЛАТКІН Станіслав Олегович, народився 01 січня 1991 року в м. Одеса Одеської області в сім’ї службовця, українець, де проживав до 2007 року.
В 1997 році поступив в 1-й клас Фантанської середньої загальноосвітньої школи. В 2007 році у зв’язку з моїм переїздом до Миколаївської області, проживав за адресою: с. Царське, вул. Бугська, №86. З 2011 року і по теперішній час, зареєстрований за адресою: Заводський район, вул. Чкалова, №43, кв. 20. Фактичне місце проживання: м. Львів, Личаківський район, вул. Личаківська, 113. В 2007 році продовжив навчання в середній школі №7 м. Миколаєва, яку закінчив в 2008 році. Після отримання середньої освіти поступив на навчання на 1-й курс Миколаївського інституту права Національного університету «Одеська юридична академія» на факультет «цивільна та господарська юстиція». В 2009 році поступив на кафедру військової підготовки Національного університету «Одеська юридична академія» по ВОС – Соціальна робота, де склав військову присягу 29 липня 2012 року. Отримав військове звання молодшого лейтенанта за наказом Міністра оборони України №846 від 12.10.2012 року. З 7 листопада 2012 року працював на посаді юрисконсульта в юридичному відділі ДП «Суднобудівний завод імені 61 комунара». Звільнився за власним бажанням 28 травня 2013 року. В 2013 році отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» та здобув кваліфікацію юрист.
З 2020 року займаюсь підприємницькою діяльністю у сфері розробок, дрібносерійного виробництва, торгівлі та моделювання.
Професійні якості: комунікабельність, пунктуальність, володіння етикетом телефонної розмови, вільне володіння російською та українською мовами, середнє володіння англійською.
Маю водійське посвідчення категорії В,С та досвід водіння більше 12 років. Адреса прописки: Миколаївська область, Заводський район, вул. Чкалова, №43 кв. 20, тел.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: