Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 мая 2024 Файл

Романа

Інспектор з кадрів

Город:
Стрый

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Бурин Романа Ярославівна
(Romana Buryn)
cпеціаліст з персоналу
Дата народження: 02.12.1981
Місто: Стрий
Моб. телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи
Головний спеціаліст відділу управління персоналом
з 04.2020 по 02.2021 - Жидачівська районна державна адміністрація
з 02.2021 по 10.2022 - Стрийська районна державна адміністрація з 10.2022 по теперішній час – Грабовецько-Дулібівська сільська рада Стрийського району Львівської області
Здійснення заходів щодо організації та проведення конкурсного відбору в апараті та структурних підрозділах райдержадміністрації (без статусу юридичної особи публічного права).
Участь у складанні графіка відпусток працівників районної державної адміністрації, планів-графіків підвищення кваліфікації державних службовців.
Участь у розробленні річних планів роботи відділу, у направленні на підготовку, перепідготовку і підвищення кваліфікації державних службовців.
Ведення обліку робочого часу працівників районної державної адміністрації та підготовка відповідних проєктів табелів обліку робочого часу.
Оформлення листів непрацездатності працівників районної державної адміністрації, підготовка працівникам проєктів довідок з місця роботи.
Участь у формуванні та систематичному оновленні особових справ працівників районної державної адміністрації.
Участь у забезпеченні подання державними службовцями районної державної адміністрації завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державного службовця у відділ управління персоналом.
Участь у проведенні нарад з питань кадрової роботи відповідно до сфери діяльності відділу.
Участь в організації проведення спеціальної перевірки щодо осіб, які претендують на зайняття посад державної служби категорії „Б” та перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених Законом України „Про очищення влади”.
Забезпечення виконання завдань відділу згідно Положення та виконання інших доручень начальника відділу.
Інспектор з кадрів
з 09.2005 по 12.2016 (11 років 3 місяці)
ДП "Угерський спиртовий завод", с.Угерсько (Виробництво спирту та технічних рідин)
Формування наказів, надання щорічних відпусток, оформлення листків непрацездатності, ведення табелю, підбір персоналу і т.д.

Освіта
Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України
Публічне управління та адміністрування, Брюховичі
Вища, з 2020 по 2022 (2 роки)
Підготовка високопрофесійних керівників державних установ і компетентних державних службовців є однією з передумов створення ефективної системи державного управління в Україні. Львівський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при Президентові України - єдиний навчальний заклад у західному регіоні нашої країни, основна діяльність якого спрямована на досягнення цієї мети.
Інститут тісно співпрацює з місцевими державними адміністраціями та органами місцевого самоврядування восьми західних областей України, які є основними замовниками Інституту. Така співпраця дає можливість краще вивчити потреби владних інституцій регіону, а державним і муніципальним установам - дізнатись про рівень підготовки і можливості слухачів Інституту.
Інститут у своїй діяльності зорієнтований на постійне вдосконалення та найвищі стандарти якості надання освітніх послуг. Випускники Інституту володіють сучасними управлінськими знаннями, навичками та вміннями і можуть працювати керівниками в місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування.
Інститут вивчає і запроваджує в навчальний процес передові зарубіжні навчальні технології. Цьому сприяє членство Інституту в мережі інститутів та шкіл з державного управління Центральної та Східної Європи (NISPAcee).
ІФНТУНГ
Геологорозвідувальний, геофізик, Івано-Франківськ
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 9 місяців)
Додаткова інформація

Одружена, виховую двох дітей віком 17 та 14 років
Можливість відряджень: так
Власне авто: так
Хобі: література

Особисті якості:

Уважність, порядність, відповідальність, стресостійкість, надійність, прагну до самовдосконалення, легко виконую будь-яке завдання, не зупиняюся перед труднощами, наполегливо вирішую посталі питання

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: