Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2024 PRO

Юлія

Няня

Возраст:
46 лет
Город проживания:
Киев
Готов работать:
Глеваха

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Дизайнер

с 09.2008 по 12.2019 (11 лет 3 месяца)
НПМ"Украіна" (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Образование

Кіровоградський Іститут регіонального управління та економіки

Промдизайн, Кропивницький
Высшее, с 1997 по 2002 (5 лет)

Маю вищу художню освіту. Можу вчити ваших діток бачити прекрасне в цьому світі, малювати, ліпити, розкривати творчий потенціал.

Знания и навыки

Креативность Старанність Організованість Комунікабельність Цілеспрямованість Пунктуальність Активність Відповідальність Творчий підхід Малювання Дитяча психологія Робота з дітьми

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Дополнительная информация

Вітаю. Маю надію, що ми станемо в пригоді один одному. Я маю змогу допомогти вам з вашими дітками. Якщо ви знаходитесь неподалік, або вам потрібно відлучитися по своім справам і вам потрібна допомога по догляду за вашими дітками я з радістю попіклуюся про них. Бажано в мене вдома. Якщо ви шукаєте няню для своєї дитини — добру, позитивну, люблячу дітей, з почуттям гумору та великим досвідом роботи, тоді це я)) Є досвід роботи з дітьми різного віку. Маю трьох вже дорослих синів. Маю вищу художню освіту, з задоволенням можу навчати малювати, ліпити, та розвивати творчий потенціал вашоі дитинки. Смачно готую. Можу підтримувати вашу дієту, або годувати власними стравами. Про все можемо домовитися. Проживаю в Глеваха-1, 4 лінія. Гарного і мирного дня!

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: