Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2024 Файл

Дмитро

Інструктор БЗВП

Возраст:
27 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 1 страницу.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Інструктор БЗВП
Фон Цербер Дмитро Ігорович
в/ч: 7375, 241 бригада, 206 батальйон, 3 механізована рота, 3 взвод, 3 відділення.
Д.р: 03.04.1997 року ( 27 років )
на службі ЗСУ з 25.05.2022 ( 2 роки 2 місяці )

( Досвід служби ) :
Долучився до лав ЗСУ на другий день повномасштабного вторгнення. Потрапив до 207 батальйону, з яким несли службу в межах Києва, виконуючи функції ГШР. Займав посаду ком.відділення та виконував обов’язки зам.ком.взводу у званні старший солдат.
У квітні 2022-го перевелись всім відділенням до 206-го батальйону в якому несу службу на даний момент. Пройшли кампанії за: Миколаїв, Херсонщину, Харків, Бахмут, Мар’янка. З бойових повернулись 09.05.2024

У 2023-му проходив курси інструктора з БЗВП у 150-му центрі. Закінчив. Отримав атестати. Була взаємодія на перевод але не встигли з причини виїзду на виконання БР.

Маю досвід роботи з стрілецькою зброєю сімейства АК, ПКМ, Browning. Працював з РПГ, М72, знаю як використовувати АТ4 та NLAW. Використовував гранати РГД5 та Ф1, також користувалися димами М18.

На даний момент є позаштатним інструктором взводу, проводжу тренування о.с після/до виконання БР та перебування на позиціях.

Причина переводу:

Я прагну бути корисним в масштабах. Я хочу вчити людей, мені це подобаєтся і я хочу бути частиною сучасної армії а не пережитком СОВКА. Та мені дуже прикро що доводиться перевчати людей після навчальних центрів, яких вчать «військові» які гадки не мають що таке фронт. У своєму підрозділі я не маю можливості до розвитку та реалізації потенціалу. Почуваю себе наче в заточенні.

Контакти для зв’язку:
Пошта: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Контактний телефон-месенджери: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») ( буду вдячний якщо напишите у Telegram, Whatsapp, Signal . Оскільки можу бути не на зв’язку )

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам