Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 17 мая 2024 Файл

Вадим

Бренд-шеф

Возраст:
32 года
Город:
Каменец-Подольский

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и Instagram.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

П І П
Ковальов Вадим Вадимович
ПОСАДА
Шеф кухар , Бренд шеф
ДАТА НАРОДЖЕННЯ
E-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
INSTAGRAM І ПОРТФОЛІО : [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

СПЕЦІАЛІЗАЦІЯ кухня
Авторська кухня кухня
Українська традиційна кухня
Українська сучасна кухня
Французька кухня
Італійська кухня
Американська кухня
Японська кухня
Азіатська кухня

МІСЦЯ РОБОТИ за останні 5 років
Готельно-санаторний комплекс «Деренівська Купель» м. Ужгород, бренд шеф 4 ресторанів на території комплексу.
2019 – сьогодні
Ресторан «IRIS» готельно-санаторний комплекс «Деренівська Купель» м. Ужгород – консультант з відкриття, шеф-кухар.
2018
Паб «BEERЛОГА» м.Хмельницький – шеф кухар, після бренд шеф.
2015-2018

Клуб ресторан «FABERGE» м.Хмельницький – консультант з відкриття, технолог, бренд шеф.
2016 - 2018
Дитячий розважальний комплекс «SKY PARK» м.Київ - консультант з відкриття, шеф кухар, бренд шеф, технолог.
2015 рік.
Розважально-оздоровчий комплекс "СВ-клуб" м.Хмельницький (ресторан "Роза Бар", ресторан "Стейк хаус СВ", кафе "Bravo", дитячий розважальний комплекс "SKY PARK Хмельницький") - дієтолог, технолог, шеф кухар.
2014-2015роки
Крім цього паралельно відкрив ще 10 ресторанів за 4 роки як тимчасово запрошений спеціаліст з відкриття та консультант. Розробив і реалізував кілька успішних кейсів для інших вже існуючих ресторанів (близько 20 проектів ), а саме створення та впровадження нового меню, кризовий менеджмент, перепроектування кухні, систематизація процесів, оптимізація персоналу, впровадження системи контролю безпеки харчових продуктів згідно HACCP, майстер класи для персоналу , навчання менеджерів ресторану .

КЛЮЧОВІ НАВИКИ І ДОСЯГНЕННЯ НА ОСТАННЬОМУ МІСЦІ РОБОТИ
Запрошений на посаду консультанта з відкриття. Керував відкриттям ресторану Ірис у готельно-санаторному комплексі «Деренівська Купель» на 150 посадочних місць та пропускною спроможністю 1000 гостей на день;

Розробив a la carte меню для вже існуючих 4 ресторанів на території комплексу в різних концепціях та різних сегментах від демократичного еко-кафе до преміум ресторану:
Розробив і постійно вдосконалюю меню: шведська лінія-сніданки, шведська лінія-вечеря та обід, меню для літньої тераси, меню для BBQ пікніків, сезонні пропозиції, меню для vip гостей, детокс меню, дієтичне меню і т.д. ;

Після відкриття погодився на пропозицію працювати шеф-кухарем. За підсумками 4 місяців успішної роботи отримав підвищення до посади бренд шефа комплексу ;

Розробив та впровадив систему оптимізації роботи персоналу, яка дозволила скоротити витрати на заробітну плату у 2 рази та використовувати у 3 рази менше працівників для забезпечення ефективної роботи 4 закладів на території комплексу;

Впровадив систему HACCP на підприємстві;

Розробив сировинну матрицю, яка дозволила посилити та автоматизувати контроль закупівлі продуктів для центрального складу та використання цих продуктів на чотирьох ресторанах;

Розробив та впровадив систему автономного централізованого виробництва напівфабрикатів для використання у 4 ресторанах комплексу, що дозволило підвищити якість кінцевого продукту на всіх ресторанах та скоротити витрати;

Удосконалив меню для шведських ліній завдяки якому маржа стала в 1.5 рази більшою, а асортимент для пропозицій замовнику став набагато ширшим, що в результаті дозволило забезпечити додаткову гнучкість та покращити сервіс;

Розробив спеціальну систему моніторингу ефективності діючого персоналу та кандидатів на посаду кухаря;

Розробив та впровадив спеціальну систему мотивації персоналу;

Створив меню на літньому кафе з пул баром на території комплексу, яке дозволило збільшити пропускну спроможність зі 150 гостей на день до 320 гостей на день;

Розробив та впровадив технологію на основі концепції loсal food. Суть технології у складанні спеціального раціону кормів і максимально комфортних умов вирощування форелі, осетра та мармурової яловичини на фермерських господарствах поряд з ресторанами, з подальшим використанням у меню ресторанів. Це дозволило отримати продукт ексклюзивної якості, який перевершує всі аналоги на ринку, при цьому собівартість у середньому на 20% нижча за ринкову.

Спроектував кухню для майбутнього преміум ресторану в новому корпусі готелю, запуск якого планується цього року .

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ
Освіта - середня-спеціальна, факультет – кухар; кондитер;
Сімейний стан: одружений ;
Діти - дочка 8 років; син 4 роки;
Володіння мовами – англійська (середня);
Шкідливі звички – відсутні.
Відстрочка від мобілізації.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
-стресостійкість;
- комунікабельність;
-уміння швидко пристосовуватися;
-уміння дуже швидко знаходити, обробляти та використовувати потрібну інформацію;
-креативний підхід до роботи;
-робота на результат;
-15 років досвіду в HORECA з яких 10 на посаді бренд шефа і шеф кухаря;
-висока ефективність.

Похожие кандидаты

Кухар
Каменец-Подольский

Шеф-кухар
35000 грн, Каменец-Подольский, Тернополь , еще 7 городов

Кухар
Каменец-Подольский

Консультант, менеджер з продажу, кухар
15000 грн, Каменец-Подольский

Кухар
Каменец-Подольский

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: