Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2024 Файл

Євген

Інженер з охорони праці

Возраст:
41 год
Город:
Хмельницкий

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Резюме

Беженарь Євген Анатолійович

Дата народження: 22 листопада 1982 р., м. Кишинів
Місце проживання: м. Хмельницький, вул. Бажана, 15/2
Тел. моб.: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
e-mail: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Освіта: повна вища; 2000-2005 рр. навчався у Хмельницькому національному університеті за спеціальністю «Інженер – механік» та здобув кваліфікацію інженера – механіка харчової промисловості.
Особисті якості: відповідальність, самодисціпліна, цілеспрямованість, комунікабельність, впевненність у собі.
Професійний досвід:
2012 р. – наш час філія Хмельницька дирекція АТ «Укрпошта» начальник Служби охорони праці (Досвід роботи: практичний досвід роботи на керівній посаді, вміння систематизувати, аналізувати та обробляти інформацію, вживати заходів щодо усунення виявлених недоліків, організаційні навики, вміння самостійно приймати рішення в межах своєї діяльності). Посадові обов’язки: організація ефективної системи управління охороною праці спрямованої на недопущення нещасних випадків і аварій, контроль за її функціонуванням; вивчення умов праці на робочих місцях, підготовка та внесення пропозицій щодо розроблення і впровадження більш досконалих засобів захисту від впливу небезпечних і шкідливих виробничих факторів; організація проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці для працівників компанії; контроль за додержанням працівниками робітничих професій правил поводження відповідно до вимог правил з ОП та ПБ; розслідування та облік нещасних випадків, аварій та інцидентів з метою виявлення корінних причин; організація та проведення атестації робочих місць на відповідність вимогам охорони праці згідно вимог законодавства України; розробка положень та інструкцій з охорони праці; організація проведення попередніх та періодичних медичних оглядів для працівників підприємства.
Особисті досягнення: 2014 р_Нагороджений Почесною Грамотою за особистий внесок у розвиток поштового зв’язку та почесною відзнакою УДППЗ «Укрпошта»;2016 р. нагороджений почесною грамотою за особистий внесок у створенні гідних умов праці і охорони праці на підприємстві від Управління Держпраці у Хмельницькій обл. ;
2018 р. почесна грамота за високий професіоналізм, значний особистий внесок у захист соціально –економічних прав та інтересів профспілок від Федерації профспілок України_
2010- 2012 рр. ТРК «Поділля - Центр», журналіст та ведучий ефіру (Досвід роботи: здійснював ведення студійних і позастудійних радіопрограм, брав участь у розробленні основних напрямів радіомовлення, готував власні матеріали і виступав в ефірі як автор програм). Особисті досягнення: 2010 р. подяка за сумлінну працю, високий професіоналізм.
2006-2007 рр.Рекламна агенція «Топ Тренд» супервайзер промоутерів (досвід роботи з людьми, розроблення та проведення рекламних акцій в роздрібних торгівельних мережах, проведення тренінгів з персоналом)
2005 – 2006 рр.ТРК «АРТ»; ведучий радіопрограм (досвід роботи: брав участь у репетиціях і записах, працював в прямому ефірі, працював з листами радіослухачів)
2002 – 2005 рр. Торговий дім «Мегаполіс», ТМ «Мєрная», ТМ «КЗШВ» спеціаліст по проведенню рекламно-виставкових заходів (досвід роботи: промоутерство, підвищення лояльності до певної торгової марки, стимулювання продажів в торгових мережах, виконання плану продажів, розвиток дистриб’юторської мережі).
2001-2002 рр.ФОП Іванов торговий агент з реалізації поліграфії (досвід прямих продажів, пошук нових клієнтів)
Додаткова інформація:
Володію комп’ютером на рівні користувача (знання основних програм Microsoft Office: Word, Excel, Power Point; SAP, ERP, Slide show creator).
Спілкуюся українською та російською мовами – вільно, англійською та румунською – на середньому рівні.
Мої головні життєві цілі: кар’єра, сім’я.
Хобі: спорт (футбол, волейбол), займався танцями, література, активний відпочинок.
Не заперечуватиму проти понаднормової роботи (не на постійній основі), якщо це принесе користь для компанії та персональну винагороду.

Похожие кандидаты

Інженер з охорони праці
Хмельницкий

Інженер з охорони праці
Хмельницкий, Днепр, Киев

Інженер з охорони праці
15000 грн, Хмельницкий, Удаленно

Інженер з охорони праці
Хмельницкий, Тернополь, Волочиск

Інженер з охорони праці
Хмельницкий, Житомир , еще 3 города

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: