Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 18 мая 2024 PRO

Личные данные скрыты

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты, но ему можно отправить сообщение или предложить вакансию.

Этот соискатель решил скрыть свои личные данные и контакты. Вы можете связаться с ним со страницы https://www.work.ua/resumes/10695898

Юрист

Город:
Чернигов

Контактная информация

Соискатель скрыл свои личные данные, но вы сможете отправить ему сообщение или предложить вакансию, если откроете контакты.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Помічник адвоката

с 01.2023 по 02.2023 (1 месяц)
Чернігівський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правничої допомоги, Чернігів (Юриспруденція)

Образование

Академія Державної пенітенціарної служби України

Право 081, Чернігів
Неоконченное высшее, с 2021 по 2025 (4 года)

Знания и навыки

Привітність Сервірування столу Стресостійкість Впевненість Знання законодавства України Складання процесуальних документів Знання цивільного законодавства Знання процесуального права Укладання договорів Комунікабельність

Знание языков

Украинский — свободно

Дополнительная информация

Зараз йде війна і кожній людині необхідний юридичний захист, у вигляді консультацій, щоб орієнтуватися в змінах законодавства, щоб вона могла захищати свої права і свободи чи покластися на того хто може це зробити (представництво власних інтересів та порушених прав). Століттями наша держава виборювала свою незалежність плекають українські паростки нашої культури, борючись з несправедливість, ось чому важливо знати законодавство та допомогти іншим верствам населення зберегти свої права, адже ми йдемо в ЄС, а кожна демократична держава це є влада народу, а кожен громадянин є надбанням держави, яка вдосконалювали законодавство для втілення цих принципів.
А тепер про мене.
Я навчаюся в Академії Державної пенітенціарної служби України.
Спеціальність - Право 081.
Выбрала саме цю спеціальність за покликом серця і бажанням консультувати людей і допомагати вирішувати правничі питання, адже саме практика допомагає створити взаємозв'язок з людьми та навчитися надавати їм допомогу, адже саморозвиток і ствоює з тебе справжнього юриста.
Я проходила стажування (практику) протягом місяця в Чернігівському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правничої допомоги де побачила проблеми людей своїми очима.
Я була присутня на консультаціях та зверненнях мешканців, які особливо потребують допомоги в такі скрутні часи, вони потребують захисту і роз'яснення своїх прав і деталей щодо справ, які стосуються спадкування, заповітів, договорів дарування, оренди, купівлі продажу, зверненням до правоохоронних органів. Особи похилого віку, найбільш вразлива верста населення, тому їх звернення особливо важливі, саме через цю безоплатну допомогу держава показує, що вони важливі, що вони є корінням нашого суспільства, його мудрістю і стійкістю, саме вони вибороли в свій час Незалежність України, бачили становлення нашої держави і тою якою ми бачимо її сьогодні.
Я проводила сортування документації, а саме актів, договорів та перевіряла відповідність електронного документа з паперовим задля недопущення помилок, адже документ має відповідати всім данним, а саме сторони відповідача та позивача, сторона захисту, номер документа, дані всіх сторін, реквізити, предмет та об'єкт договору, відповідальність в разі невиконання зобов'язання, це досить важливо, адже він буде вважатися незаконним, тобто нікчемним, тим що немає юридичної сили, якщо не буде відповідність нормам та стандарту, який проголошений законом.
Також я проходила практику в Деснянському районному суді м. Чернігова де ознайомилась з роботою еспедитора, помічника судді та загалом з роботою канцелярії.
Можливо, я саме та, кого ви шукаєте.

Похожие кандидаты

Юрист
30000 грн, Чернигов, Полтава

Юрист, помічник юриста
Чернигов, Киев, Удаленно

Юрисконсульт
Чернигов

Правознавець
15000 грн, Чернигов

Юрист
Чернигов

Юрист, юрисконсульт
Чернигов

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категории

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: