Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 28 мая 2024 Файл

Діана

Юрист

Возраст:
25 лет
Город проживания:
Кременчуг
Готов работать:
Днепр, Киев, Кременчуг, Удаленно

Контактная информация

Соискатель указал телефон .

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

РЕЗЮМЕ

Швець Діана Сергіївна
Повна зайнятість
місто Київ, місто Кременчук
(можливий варіант дистанційної роботи)
Дата народження: 24.08.1998
Електронна адреса: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Телефон: [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Досвід роботи

Посада: Помічник судді
Термін роботи: з 04.07.2023 року до 15.04.2024 року
Місце роботи: Крюківський районний суд міста Кременчука
До моїх обов’язків входило:

1. Підготовка проєктів судових рішень у цивільних, адміністративні, кримінальних та справах про адміністративні правопорушення.
2. Написання запитів, листів та іншої документації до державних органів, підприємств, установ, організацій, органів державної влади та місцевого самоврядування.
3. Внесення інформації до автоматизованої системи документообігу суду відповідно до своїх функціональних обов’язків на підставі наказу про надання прав доступу до бази даних.
4. Своєчасне внесення до автоматизованої системи документообігу суду достовірні відомості в межах наданих повноважень, відповідно до вимог Положення про автоматизовану систему документообігу суду, та забезпечення конфіденційності інформації, яка в ній міститься.
5. Заповнення статистичних карток на осіб в автоматизованій системі документообігу суду, стосовно яких суддею розглянуті матеріали кримінального провадження;
6. Здійснення підготовки та оформлення статистичних даних, звітів, узагальнень, інформації про кількість та стан розгляду суддею справ усіх категорій тощо.
7. Здійснення підбору законодавства та матеріалів судової практики, необхідних для розгляду конкретної судової справи.
8. Оформлення копій судових рішень для направлення сторонам у справі та іншим особам, які беруть участь у справі відповідно до вимог процесуального законодавства, контролює своєчасність надсилання копій судових рішень.
9. За дорученням судді, головуючого у справі, здійснення ознайомлення учасників процесу з матеріалами справ.
10. Здійснення контролю за своєчасним проведенням експертними установами призначених у справах експертних досліджень, за своєчасним виконанням органами внутрішніх справ ухвал судді про примусовий привід, а в разі невиконання таких ухвал – надсилати відповідні нагадування.
11. Контроль за надходженням та приєднанням до судової справи відповідних матеріалів.
12. Координування роботи секретаря судового засідання та надання йому методичної та практичної допомоги, в тому числі із забезпечення фіксування судового процесу технічними засобами.
13. Здійснення перевірки своєчасності оформлення журналів (протоколів) судових засідань у справах, що знаходяться в провадженні судді.
14. За дорученнями судді, за відсутності секретаря судового засідання, здійснення його повноважень, передбачених відповідною інструкцією.

Посада: Секретар судового засідання
Термін роботи: з 21.06.2023 року до 03.07.2023 року
Місце роботи: Крюківський районний суд міста Кременчука

Посада: Провідний спеціаліст – юрист відділу з земельних питань та опрацювання проєктів актів органу місцевого самоврядування юридичного департаменту виконавчого комітету Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області
Термін роботи: з 27.03.2023 року до 20.06.2023 року
Місце роботи: Виконавчий комітет Кременчуцької міської ради Кременчуцького району Полтавської області
До моїх обов’язків входило:
1. У порядку самопредставництва, без додаткового уповноваження, діяти та брати участь у справах від імені міської ради та її виконавчого комітету в судах усіх інстанцій, а також інших установах, закладах незалежно від їх організаційно-правової форми та підпорядкування під час розгляду правових питань/
2. Підготовка висновків з юридичних питань, складання нормативних документів, перевірка проєктів рішень та розпоряджень на відповідність законодавству.
3. Розробка документів юридичного характеру.
4. Розгляд позовів, пред’явлені до міської ради, виконавчого комітету та міського голови, готування відзивів та заперечень на них.
5. У порядку самопредставицтва, від імені міської ради та її виконавчого комітету, міського голови підписувати та подавати до судів позовні заяви, апеляційні та касаційні скарги, відзиви, заперечення, клопотання та інші процесуальні документи, передбачені чинним законодавством України
6. Розгляд претензій, пред’явлених до міської ради та її виконавчого комітету, готування проєкти відповідей на них.
7. Підготовка претензій від імені міської ради та її виконавчого комітету;
8. Здійснення апеляційного та касаційного оскарження постанов, ухвал, рішень в інтересах територіальної громади міста;
9. Сприяти своєчасному вжиттю заходів за окремими ухвалами суду, відповідними документами правоохоронних та контролюючих органів.
10. Підготовка проєктів розпорядчих актів міської ради, виконавчого комітету міської ради та міського голови, в тому числі юридичного характеру, в межах повноважень.
11. Брати участь в організації виконання рішень міської ради та її виконавчого комітету, розпоряджень міського голови.
12. Організація розгляду скарг, що надходять до юридичного департаменту, давати правові висновки по скаргах.
13. Готування позовних заяв та претензій від імені міської ради та її виконавчого комітету;
14. Брати участь у нарадах, комісіях, робочих групах, утворених міською радою, її виконавчим комітетом, міським головою.

Посада: Секретар судового засідання
Термін роботи: з 02.11.2020 року до 24.03.2023 року
Місце роботи: Автозаводський районний суд міста Кременчука
До моїх обов’язків входило:
1. Здійснення обов’язків щодо виконання вимог, передбачених Кримінальним процесуальним, Цивільним процесуальним та іншими кодексами України, пов’язаних із забезпеченням судового процесу.
2. Здійснення судових викликів та повідомлень у справах, що перебувають у провадженні судді, формування в автоматизованій системі документообігу суду судових повісток
3. Оформлення заявок до органів внутрішніх справ, адміністрацій, місць попереднього ув'язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готування копії відповідних судових рішень.
4. Виконання вимог Інструкції з діловодства та несення відповідальності за збереження процесуальних та інших документів, а також за нерозголошення інформації з обмеженим доступом, що міститься в них.
5. Забезпечення фіксування судового процесу (судового засідання) технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання).
6. Введення журналу судового засідання, протоколу судового засідання;
7. Здійснення своєчасного вручення та направлення копій судових рішень учасникам судового процесу.
8. Виготовлення виконавчих листів у справах, за якими передбачено негайне виконання.
9. Здійснення своєчасного направлення учасникам судового процесу (кримінального провадження) документів в електронному вигляді та текстів судових повісток за допомогою sms-повідомлень з використанням АСДС.
10. Формування в електронному вигляді повідомлень, запитів, листів, довідок, виконавчих листів та інших процесуальних документів суду.
11. На виконання вимог міжнародно-правових договорів, підготовка документів для забезпечення виконання запиту про міжнародну правову допомогу.
12. Надання в установленому законом порядку інформацію про стан розгляду справ.

Посада: Діловод
Термін роботи: з 10.10.2017 року до 01.11.2020 року
Місце роботи: Автозаводський районний суд міста Кременчука
До моїх обов’язків входило:
1. Прийом, реєстрація та передання за призначенням вхідної кореспонденції.
2. Розпечатування конвертів (пакетів), перевірка наявності укладеного і в разі його відсутності або зіпсування - складання відповідних актів.
3. Здійснення реєстрації вихідної кореспонденції
4. Ведення розносних журналів для місцевої кореспонденції.
5. Законвертовування, адресування і маркування вихідної кореспонденції.
6. Здійснення обліку виконавчих документів у цивільних, адміністративних справах, кримінальних провадженнях та справах про адміністративне правопорушення, які передаються для виконання до державної виконавчої служби.

Освіта
Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ
Період навчання : з 01.09.2020 року до 29.04.2022 року
Освітній ступінь: Магістр
Спеціальність: Право

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ
Період навчання : з 01.09.2015 року до 29.05.2020 року
Освітній ступінь: Бакалавр
Спеціальність: Правознавство

Додаткове навчання та підвищення кваліфікації:
1. Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою УМД № 00159003 від 24.02.2023 року.
2. Сертифікат про проходження підготовки та підвищення кваліфікації помічників суддів.
3. Сертифікат про проходження підготовки та підвищення кваліфікації помічників суддів місцевих та апеляційних судів на тренінгу «Мовне оформлення судових рішень».
4. Сертифікат про проходження підготовки та підвищення кваліфікації помічників суддів місцевих та апеляційних судів на апробації семінару «Злочини проти основ національної безпеки України в умовах війни та окупації».
5. Сертифікат про проходження підготовки та підвищення кваліфікації помічників суддів місцевих та апеляційних судів на семінарі «Злочини в умовах воєнного або надзвичайного стану: кваліфікація та призначення покарання».
6. Сертифікат про проходження підготовки та підвищення кваліфікації помічників суддів на семінарі «Вплив стресу та розвиток життєстійкості особистості».

Навички
• Навички складання процесуальних та юридичних документів.
• Знання матеріального та процесуального законодавства.
• Впевнений користувач пакету Microsoft Office.
• Користування підсистеми відеоконференцзв`язку ЄСІТС - EasyCon, Електронний суд.

Додаткова інформація
Стресостійкість, відповідальне ставлення до роботи, пунктуальність, уважне ставлення до деталей, чесність та комунікабельність.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: