Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 5 июня 2024

Катерина

Бариста, продавець-консультант, офіціант, 25 000 грн

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
16 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Среднее

Знания и навыки

Старанність Організованість Здатність до навчання Комунікабельність Привітність Доброзичливість Продаж продовольчих товарів Стресостійкість Неконфліктність Відповідальність Знання стандартів обслуговування Уважність Адаптивність Проведення касових операцій Приготування кавових напоїв Продаж косметичних засобів

Знание языков

Английский — средний

Дополнительная информация

Привіт, мене звати Катерина і мені 16 років,
розгляну такі варіанти роботи як: офіціант, продавець/консультант, бариста.

Молода та енергійна дівчина, завжди усміхнена, ввічливо спілкуюсь з людьми. Гарно володію українською мовою та англійською на базовому рівні.

Я чудовий кандидат на вашу роботу, адже я: амбіційна, уважна та комунікабельна, відповідальна, швидко навчаюсь, вічливо спілкуюсь з людьми, позитивна, люблю тварин, маю знання про зоотовари.

Більше про роботу у сфері зоотоварів:
недивлячись на молодий вік, я маю великий досвід із різними тваринами, а саме: собаками гризунами та птахами. Володію знаннями про харчування, обробку, загальний догляд, шлеї та анатомічно правильні амуніції як для собак, так і для інших тварин. Прагну розвиватися у цій сфері та із задоволенням буду вивчати для себе нове. Наразі вдома є собака - бордер-коллі.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: