Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 22 мая 2024

Юлія

Копирайтер

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
24 года
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Образование

Міждународний університет розвитку людини "Україна"

Видавнича справа та редагування
Высшее, с 2016 по 2021 (5 лет)

Знания и навыки

Доброжелательность Креативность Стрессоустойчивость Адаптивность Пунктуальность Коммуникабельность Обучаемость

Дополнительная информация

Під час навчання я була волонтером. До моїх обов'язків входило спілкування та взаємодія з дітьми, надання підтримки та спільне проведення часу. Основні навички, які я отримала під час волонтерської роботи - це емпатія, співчуття та ефективний тайм-менеджмент, щоб приносити більше радості дітям.Окрім неформального волонтерства, формою волонтерства я вважаю своє хобі - модераторство в чаті, яким я займаюся вже понад рік у вільний від роботи час, допомагаючи підтримувати здорову комунікаційну екосистему серед підписників чату.

Також маю досвід роботи с корегуванням та редагуваннчм текстів у сфері фрілансу. Завдяки цьому я спілкувалась з багатьма людьми, що дозволило мені легше розуміти бажання і думки тих, хто до мене звертався, тим самим покращуючи якість взаємодії.Мій інтерес до вивчення сучасних технологій дозволяє мені бути в курсі актуальних тенденцій. Наприклад, вивчення і використання в роботі GPT-чату оптимізувало мою роботу з редагування на фрілансі, підвищивши її ефективність і якість.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: