Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 15 июня 2024 Файл

Марина

Вчитель історії

Город проживания:
Близнюки
Готов работать:
Близнюки, Киев, Харьков

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Файл содержит еще 17 страниц.

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Я, Горбань Марина Юріївна, вчителька історії. Працюю на цій посаді з 2020 року за категорією спеціаліст. З 2020 – 2023 навчальні роки працювала в Харківській гімназії № 98. З 2023 – 2024 рік працювала в Близнюківському ліцей Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області на посаді вчитель історії та в проекті «CHILD» від італійської волонтерської організації AVSI та «Потрібні тут» на посаді вчитель – тестувальник з підготовки до НМТ з історії України. Активно розвиваю свої педагогічні навички, проходжу різноманітні курси ( за предметом викладання, інклюзивна освіта, впровадження STEAM – освіти, дистанційне навчання, психологія, мінна безпека, медіаграмотність, робота в НУШ 5 – ті та 6 – ті класи). Під час навчання в університеті проходила практики у школах ( Харківська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 167, Харківська спеціалізована школа І – ІІІ ступенів № 162, Харківська гімназія № 1).
Мови, якими володію:
1. Українська мова – рідна
2. Англійська мова – А2
3. Німецька мова – А1
Ключові обов’язки:
1. Викладаю історію України та Всесвітню історію у 5 – 11 класах
2. Була класним керівником 5 – го класу, який навчається за програмою НУШ
3. Розробляю навчальні матеріали для викладання (тести, методичні матеріали, розробки уроків, створення інтерактивних завдань, презентації, використання інтернет – сайтів для розробки тестів та групових завдань)
4. Готувала учнів до олімпіад, МАНу та інших конкурсів.
5. Працюю з онлайн – журналом на платформі Human, Нові знання, Моя школа
Ключові досягнення:
1. В 2020 році в районному етапі МАН Салтівського району Капінус Анастасія здобула ІІІ місце в секції історія України за темою «Битва під Берестечком».
2. В 2021 році Каднай Поліна здобула ІІ місце в дослідницькій роботі ХХІ Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості на тему: «Заради честі, миру і майбутнього України». Номінація: Історія України і державотворення.
3. В 2022 році в районній олімпіаді з історії Салтівського району Петрікіна Марія здобула ІІІ місце.
4. В 2023 році у Всеукраїнському інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор Дослідник Буданова Соф’я здобула ІІ місце за темою «Весільний рушник – оберіг родини».
Ключові навички:
• Планування спеціалізованих занять
• Організація позакласних заходів
• Використання інтерактивних завдань у класі
• Проведення батьківських зборів
• Проведення тренінгів з учнями з метою протидії булінгу
• Проведення тренінгів з учнями щодо мінної безпеки
• Проведення тренінгів з учнями щодо медіаграмотності
• Планування уроків, розроблення матеріалів для дистанційного навчання на платформі Human та Google Classroom, Нові знання, Всеосвіта, Наурок, Kahoot, Mozaik, Jamboard, Zoom, Google Meet.
Освіта:
1. Бакалавр 2017 – 2021 рр.. Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди. Історичний факультет. Спеціальність: Середня освіта (Історія).
2. Магістр 2021 – 2022 рр. Харківський національний педагогічний університет імені Г. С. Сковороди. Факультет історії та права. Спеціальність: Середня освіта (Історія).
Сертифікати та пройдені курси підвищення кваліфікації

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: