Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 мая 2024 Файл

Ірина

Викладач економіки

Возраст:
49 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Максютенко Ірина Євгеніївна

01.10.1974р.

м. Київ 03110,
вул. О.Кобилянської, 19.
тел.. [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
irі[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

Освіта
1996 Національний авіаційний університет, Київ
Факультет економіки та управління, спеціальність - маркетинг у виробництві

Досвід роботи викладачем 21 рік
1) листопад 2019 – по теперішній час – Київський професійний коледж «Синергія» (https://kpksynergia.com/) - викладач економіки.
Викладаю дисципліни «Фінанси підприємства і бухгалтерський облік», «Біржова діяльність», «Менеджмент», «Технології торгівлі», «Організація товарознавства», «Планування і організація роботи з персоналом», «Економіка підприємства», «Підприємницька і комерційна діяльність»
2) серпень 2000 — по 2017 (17 років)
Національний авіаційний університет (Київ, nau.edu.ua/) —
- доцент кафедри Управління професійною освітою Навчально-наукового інституту неперервної освіти.
2001 - закінчила аспірантуру при НАУ та захистила кандидатську дисертацію на тему "Обґрунтування перспектив розвитку авіації загального призначення в Україні" за спеціальністю 08.07.04 – економіка транспорту і зв’язку. Працювала на кафедрі маркетингу та ресурсозабезпечення.
2003 - перейшла на кафедру менеджменту організацій.
2006 - 2008 проходила навчання в докторантурі НАУ. Працюю над докторською дисертацією на тему «Формування інноваційно-інвестиційного механізму оновлення інформаційно-телекомунікаційних засобів на авіаційному транспорті»
2009 по теперішній час - доцент кафедри (подовженої професійної освіти) менеджменту, економіки та підприємництва Інституту післядипломної освіти, що на теперішній час має назву управління професійною освітою Навчально-наукового інституту неперервної освіти НАУ.
Викладаю дисципліни:
«Фінансовий менеджмент»,
«Банкрутство і санація підприємств»,
«Економіка та фінанси підприємства",
«Фінанси, гроші та кредит»,
«Інноваційно-інвестиційний менеджмент»,
«Основи страхування»,
«Публічне (державне) управління»,
«Логістика»,
«Маркетинг»,
«Основи ЗЕД»,
«Стратегічний маркетинг»,
«Стратегічний менеджмент»,
«Маркетинг»,
«Маркетинг і менеджмент»,
«Стратегічний маркетинг»,
«Стратегія підприємства»,
«Антикризове управління»
3) лютий 2005 — червень 2010 (5 років 5 місяців)
Київський славістичний університет (Київ, ksu.edu.ua) — виконуючий обов’язки завідувача кафедри «Фінанси і кредит»: ведення документації кафедри, проведення державної атестації, набор персоналу на кафедру, розподіл навантаження викладачів, підготовка документації до акредитації спеціальності, викладання дисциплін "Фінансовий менеджмент", "Банкрутство і санація підприємств", "Стратегічний аналіз", "Інвестиції".
4) жовтень 2005 — вересень 2007 (2 роки)
Учбовий центр «Успіх» (Київ, www.uspeh.net.ua) — бізнес-тренер маркетинг курсу - кейс-навчання слухачів маркетингу за дисциплінами "Основи маркетингу", "Маркетинг просування", "Брендування".
5) листопад 2001 — листопад 2006 (5 років 1 місяць)
Центр ділової авіації (Київ, www.airtaxi.ua/) — приватна авіакомпанія. Помічник керівника компанії: ділове листування, телефонні переговори, планування зустрічей, зв’язок з громадськістю, організація та координування внутрішньої роботи компанії.

Основні досягнення
У 2010 році закінчила курси підвищення кваліфікації "Менеджмент освітніх послуг " – 108 годин.
У 2015 році закінчила курси підвищення кваліфікації «викладачі-тьютори (організатори) дистанційного навчання ВНЗ ІІІ-IV р.а.» - 210 годин.
У 2016 році пройшла 4 майстр-класи в рамках міжнародної науково-практичної конференції «Особливості впровадження дистанційного навчання в Україні» (Візуалізація даних, інфографіка, графічні органайзери для дистанційного навчання, Особливості розробки дизайну презентацій для онлайн-курсів, Технологія створення відео-лекцій, Технічні та програмні засоби захисту навчальних матеріалів).
У червні 2022 року пройшла підвищення кваліфікації за напрямом Економіка «Педагогічні інновації та техніки професійного розвитку» в обсязі 15 годин 0,5 кредиту на платформі Рух-освіта.
У 2022 році пройшла науково-педагогічне стажування на тему: «інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження в підготовку фахівців з економіки та управління» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в обсязі 6 кредитів ECTS (180 годин) у Департаменті економіко-правових досліджень Балтійського науково-дослідного інституту проблем трансформації економічного простору Кітсинг Мєєліс.
У 2023 році пройшла курси від НБУ школа фінансової грамотності «Талан» для педагогів, обсягом 30 годин згідно програми підвищення кваліфікації за напрямом «Фінансова грамотність»
Опубліковано монографії:
1. Механізм оновлення інформаційно-телекомунікаційних систем на авіаційному транспорті: Ключевая роль транспорта в современном мире: монография/ [авт. кол.] – Одесса: КуприенкоСВ, 2013. - С.123-139.
2. Інноваційний розвиток інформаційно-телекомунікаційних систем на авіаційному транспорті: Управління розвитком підприємства в інтеграційних умовах: колект. моногр. / за ред.. Т.В. Гринько. – Дніпропетровськ: Біла К.О., 2014. – С. 96-106.
3. Механізм забезпечення правової економічної безпеки малого бізнесу: Сучасні трансформації організаційно-економічного механізму менеджменту та логістики суб’єктів підприємництва в системі економічної безпеки України: колект. моногр. / за ред.. Т.В. Гринько. – Дніпропетровськ: Біла К.О., 2017.
4. Методологія визначення відповідності основних фондів суб’єктів АТ вимогам інформаційно-телекомунікаційного забезпечення авіатранспортного процесу: Управління розвитком суб’єктів підприємництва: механізми, реалії, перспективи: колект. моногр. / за заг. ред. Т.В. Гринько. - Дніпро: Біла К.О., 2018 - С. 292-302.
5. Інноваційно-інвестиційні умови та перспективи оновлення інформаційно-телекомунікаційних засобів та авіаційному транспорті. УДК 629.7.066:001.12/18(02). М177
На сьогодні маю понад 30 наукових друкованих праць
Працюю у freelance більше 10 років.
Володіння мовами
Українська, російська — рідна
Англійська — рівень Intermediate
Ключові навички
Товариська, легка на підйом, швидко засвоюю суть проблеми, комунікабельна, динамічна в прийнятті рішень.

Сімейний стан
Дочка – Максютенко Дар’я Юріївна 2010 р.н.,
Чоловік – Максютенко Юрій Миколайович, 1974 р.н.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты

Кандидаты в категориях

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: