Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
  • Файл

Інна

Більд-редактор

Возраст:
58 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

ІННА Бородаєва

Цілеспрямована творча особистість. Великий досвід спілкування з людьми, досвід роботи у творчих колективах, освіта, креативність, знаходити завжди вихід зі складних ситуацій-дає змогу отримувати найкращий результат поставленого завдання.

ОСОБИСТІ ДАНІ:

Дата народження
25 квітня 1966 року.
Місце народження
Місто Київ
Водійське посвідчення
Маю посвідчення водія. Категорії- В1, В
Стать
Жіноча
Громадянство
Україна
Сімейний стан
Заміжня
Мова
Українська
Номер телефону
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)
Адреса
М. Київ, вул.Закревського 31, кв.299
Електронна адреса
[открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация»)

ОСВІТА: Український поліграфічний інститут ім. І. Федорова, факультет книжкової графіки (диплом з відзнакою), спеціальність – художник-графік з художньо-технічним оформленням друкованої продукції.

ЗАЙНЯТІСТЬ: "Укрінформ", національне інформаційне агентство України 2015-2024 рр.
Начальник відділу підготовки фото, головний випусковий, інформредактор, фотокореспондент. Редагування фото, відбір (Xnview), обробка (photoshop), супровідні тексти. https://www.gettyimages.com/detail/news-photo/mug-is-filled-with-rainwater-horobiivka-village-kyiv-region-news-photo/1216870228?adppopup=true, https://www.gettyimages.com/search/2/image?family=editorial&phrase=borodaieva%20inna, [открыть контакты](см. выше в блоке «контактная информация») Фото знаходяться на багатьох закордонних медіаресурсах...

"Картель" (Видавничий дім) - газета "Ділова столиця", журнал "Влада грошей" 2002-2014

Художній редактор. Ілюстрування статей (розробка ескізів до друкованого матеріалу); макет сторінок видання, керівництво фотографами, верстальниками та дизайнером; контроль над процесом верстки та додрукарської підготовки; організація фотосесій та репортажів; колажування фотографій; робота з фотоагенствами; нарахування зарплати та інших додаткових виплат; організація знімального процесу.

ТОВ "Гармонія"- журнал «Мама і я».
Художній редактор. Ілюстрування статей (розробка ескізів до друкованого матеріалу); керівництво фотографами, верстальником – дизайнером; контроль над процесом верстки та додрукарської підготовки; проведення та участь у фотосесіях; колажування фотографій; макетування видання та сторінок журналу; організація зйомки; ілюстрування та макетування різних рекламних матеріалів; робота з модельними агенствами.
Дизайн-студія «Лоран» 2000р.
Художник- креатор. Розробка креативної концепції заходів; Створення плакатів та рекламних матеріалів до різних акцій.
АТ Видавництво «Бліц-Інформ», журнал "Капітал" 1993-1999рр.
Художній редактор, головний художник. Ілюстрування статей (розробка ескізів до друкованого матеріалу, фотографії малюнки та карикатура); керівництво фотографами, верстальниками – дизайнерами; контроль над процесом верстки та додрукарської підготовки; проведення та участь у фотосесіях; колажування фотографій; макетування видання та сторінок журналу; організація зйомки; робота з модельними та фотоагенствами.
Київська кіностудія "Укранімафільм" (Київнаукфільм) 1984-1993рр.
Художник-мультиплікатор, асистент головного художника, художник-ілюстратор. Розробка рухів та акторська гра персонажами, живопис та малюнки фонів до фільмів. Створені мною фільми: «Вій», «Івасик-Телесік», «Котик і півник», «Три паньки», «Вікно», «Де ти, мій кінь?», «Слон та пушинка», «Дівчинка та їжачок», Горщик-мехотун, Як козаки в хокей грали, Смерть чиновника та технічно-мультиплікаційні вставки до фільмів «Київнаукфільму».
ДОДАТКОВА ДІЯЛЬНІСТЬ: Художник-ілюстратор, живописець. Учасниця багатьох республіканських та міських мистецьких виставок, персональна виставка у посольстві США. Багато моїх робіт були придбані в київських галереях і знаходяться у приватних колекціях в Україні, країнах Європи та США. Учасниця міських фотовиставок. Маю публікації та інтерв'ю у друкованих виданнях, а саме: «Австрійсько-український огляд», журнал «Жінка», журнал «Поліграфіст». Книги, проілюстровані мною: «Календарик-дошколяр» - видавництво «Радуга»; «Ходивши Господь землею» – видавництво «Спалах»; «Таємниці довкілля» – видавництво «Спалах»; «Звичаї нашого народу» – ілюстрації та фото, видавництво «Пульсари
ДОСЯГНЕННЯ: У 2013 році книга «Звичаї нашого народу» Олекси Воропая (ілюстрації та фото) номінована на президентсьтку премію. Маю авторське право.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: