Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 27 мая 2024 Файл

Аліна

Персональний асистент

Возраст:
33 года
Город:
Другие страны

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту, Facebook, Instagram и LinkedIn.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Загруженный файл

Версия для быстрого просмотра

Это резюме размещено в виде файла. Эта версия для быстрого просмотра может быть хуже, чем оригинал резюме.

Вітаю,вирішила написати максимально корисне Q&A, щоб скоротити Ваш і мій час на відео інтерв’ю.
(також посилання на відео-візитку англійською мовою і резюме) personality type: ISTJ-A logistic
https://drive.google.com/file/d/1F0zwE30f-M88k-7UZusLqzgjDV4dlvBz/view?usp=sharing )
**(Загальні навички і програмами якими володію ви можете прочитати у резюме)
https://drive.google.com/file/d/1yN-ZA9CH188cQACBj68-nFs_wq5LkNqV/view?usp=sharing
1) Розкажіть про ваш досвід.
Понад 10 років я працюю в логістиці і адміністративним асистентом,(все між собою пов'язане так як я працювала в маленьких компаніях і навіть стартапах , то багато початкової адміністративно-організаційної роботи, виконувала саме я, навіть не маючи поняття, що і як правильно робити, я просто шукала інформацію на просторах інтернету і виконувала її! Тому для мене немає нічого неможливого щоб щось знайти, організувати чи домовитися про щось :) тим паче в теперішній час технологій і прогресую.
Я організовувала роботу водіїв,повний контроль від загрузки до вигрузки, якщо якісь дорожні проблеми, типу знайти авто сервіс мобільний/стаціонарний, зв'язатися зі страховою компанією,якщо якийсь випадок,дорожні віньєтки і т.д,ніколи ніяких постійних обов'язків, тому що ніхто ніколи не знав,що може трапитися в дорозі,тому я готова до різних сценаріїв ;) глобально, саме ця робота дала мені розуміння і практику,що немає нічого неможливого у вирішенні життєвих питань!
Також, співпрацювала з державними організаціями по оновленню/відкриттю віз,карт побиту,заміни водійскіх карток. Також домовлялась,якщо новим водіям потрібно було проходження навчання на код95 в автошколах…
Так як це були маленькі компанії, я часто займалась особистими проханнями керівників - щось замовити,знайти підрядників по клінінгу або ремонтним роботам, домовитися про візит цілої родини до стоматолога, бронювання квитків,готелів або вілл,трансферів,персональних гідів/ресторанів etc. Лімітів не існує!
2) Як ви справлялися зі стресовими/форс мажорними ситуаціями,якщо такі були?
На щастя, я навіть не можу уявити з чим можна не впоратися!
Були легкі дорожні аварії,де потрібно було організувати страхову і сервіс одночасно, або знайти клініку бо у водія розболівся шлунок і не міг їхати, а вигрузка була термінова, то до того всього ще пояснити клієнту , що ми ніяк не встигнемо в порт на призначений час(коли домовитися не вдавалося, з нас відраховували % фрахту), це було лише декілька разів за всю мою транспортну кар'єру. Я завжди підбирала собі в команду відповідальних і організованих водіїв, тому з ні якими серйозними проблемами я ніколи не стикалась 🙂

3) Де ви бачите себе через 1,2,5 років?
Без поняття, в мене ніколи не було чіткого плану як жити це карєрне життя(сміюся)!
Факт ,що мені просто подобається те, чим я займаюся, і , зі зростанням професійності(саме як персонального асистування) в мене є ідея створити компанію для VIP запитів(чому саме VIP?, тому що завжди більше цікавих/складних запитів і знайомств ), а я керуюсь тим, що хто володіє інформацією і знайомствами -володіє світом!а для цього мені потрібно:
а)як мінімум попасти в середовище бізнес людей і різноманітних задач
б)стати як рибою у воді серед них.

**Дякую за увагу, в будь якому випадку, якщо поданої вище інформації Вам недостатньо , щоб зрозуміти моїх навичок, я з радістю відповім на додаткові питання при розмові.

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Помічник керівника
25000 грн, Другие страны, Чернигов

Помощник руководителя, руководитель филиала, представитель в Польше
Другие страны

Personal assistant
Другие страны

Executive assistant
Другие страны

Помічник керівника
45000 грн, Другие страны, Киев, Удаленно

Office manager
Другие страны

Все похожие кандидаты

Кандидаты по городам


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: